USD Mevcut Konut Satışları (Ara) 17:00 6Mlyn 6,54Mlyn Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Ara) 17:00 -%8,3 %7,4 Yüksek
USD Dallas Fed İmalat Aktivite Endeksi (Oca) 17:30 %3,8 Yüksek
2013,00
Bill Gates karamsarlar safhında yerini aldı
ABD Ekonomisinin toparlanması uzun yıllar alabilir demiş..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
pek bi şey olacağını zannetmiyorum, cumada öle düşünüodum 10 dakkada 1400 puan marj gördükama yeter bu kadr trade.. son durum flat..
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Eyvallah tom,eyvallah...sayende yani.. ama sonradan yamık yapmak yok.![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Adamımsın lem tom....çaaakkk....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
gobidik kardeşler 20-15şitreys
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Dow harbiden alınıyor görünümünde, bu durumda buradan indiği hızda yükselişe geçerse ne olur?sanırım iyi bir boğa tuzağı olur, dikkat olmalı.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
simdi ne yapiyoruz, aliyo muyuz, satiyo muyuz? bi diyiverin gari, ocakta yemegim var..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Boğalar dikkat olmalı demek istemedim, anlayan anlamıştır zaten![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri