kanalizasyonu değiştirdim .. mavileri dikate almakta fayda var bence .. 750 kırılmadan adam gibi düşmeyecek bence ..dönüp duruyor 750 den .üvvvv
![]()
kanalizasyonu değiştirdim .. mavileri dikate almakta fayda var bence .. 750 kırılmadan adam gibi düşmeyecek bence ..dönüp duruyor 750 den .üvvvv
![]()
2013,00
kısacık vade short lehine pozition flat, reverse olcağım yerde flat kaldımfiyat barının yeşil çizgiyi yukarı yarım barcık en azından kırması bekleniyor long için
![]()
vobdigobidik dolar 30
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
68000 altına sarkan fiyatlar iyi olmadı, ayva formasyonumu yapacak ne![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yaklaşık 15 dakikadır Matrix'im donmuş vaziyette,neyseki pek de hoşlanmamama ragmen 67.725'e şartlı emir girmiştim...Dealer az önce arayıp stop-loss emrimin gerçekleştigini söyledi...Short yapmayı da düşünüyorum ama şu anda sistemlerimin durumunu göremiyorum...Kör gözüne iş yapmayalım,az bekleyelim bakalım...Bu Matrix insanı canından bezdirir...Ben de çok sık oluyor bu donma olayı maalesef...
![]()
Reminder # : 148
Planetary Harmonics, Wolf Troops
BANGA mühim
20 lik sistem flat
ne irenç bigün ya.aşırı alım satımların iş yaptığı bigünmüş öyle bile fazla kar alınamıyo.hangi gün aşırı alım satıma bakıp hangi gün trend takip edicilere bakıcağımızı kim söyliyebilir![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri