Birazda sayın özdenilin yolladığı excelle uğraşayım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Zaten onlardan elimize edecek zart zurt oynatmayacak ptesinden itibaren takip edelim bakalım çalışması nasıl olacak.
Larossıan abi, pala burayı takip etmiyordur değil mi?yoksa senin Asiyeyi, Paşayı ve Doboyu mu? görevlendirsek pala için
)
Evet cerphin ben ekledim biraz uğraştım ama görünüş süper bakalım nasıl çalışacak 5 er dakikalık periyotlarda tek tek inceledim şimdilik bir anormallik yok.
şevk geldi bana da sağolun.. biraz da ben uğraşayım.. önemli olan yön tayini zaten.. zaten piyasa genelde güniçi 1000 puanlık marjda hareket ediyor.. 1000 puanın üzerine çıktığı trend günlerinin sayısı çok az.. yön tayininden sonra da 500 puana gir-çık ve ekranın başından kalk, süper getiri verir totalde...![]()
Evet baktımda günlük yön tayininden sonra gece kapanış 200-300 puan sapsada ertesi gün devam ediyor zarar hiç yok.
[QUOTE=Larossıan;190154]Saat 10 kadar işlem yapmayıp yöne bakıyoruz ama bu arada bir önceki günkü poz.ellemiyoruz yönde değişiklik yoksa devam varsa poz. değiştiriyoruz.
Dikkat ettim yön tayininden sonra biraz aşağı çakıp öyle çıkarıyorlar.
Market profilin temel bir ilkesini dile getirmişsiniz Sn. Larossian ... Market profilde ön denge denen alanın oluşması için ilk bir saat beklenir. Ön denge alanının hangi yöne kırıldığı yön konusunda bize ışık tutar. Zaten bir Japon atasözü " sabahın ilk saati günün dümenidir " der...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri