pozisyonların tamamı flat.
dön baba dönelim oynadım bugün. çok güzel geçti.
hem foreks hem VOB süperdi.
pazartesiye piyasaların gereğini yaparız.
iyi hafta sonları...
pozisyonların tamamı flat.
dön baba dönelim oynadım bugün. çok güzel geçti.
hem foreks hem VOB süperdi.
pazartesiye piyasaların gereğini yaparız.
iyi hafta sonları...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dünün tersini yaptılar..
bunlar 72.000 kafaya koydular herhalde...
geceye 1/3 kontrat 67.850 den uzun kaldım..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ya gece pozuna tövbeliyim aslında.. ama ordan mı kapatayım, buradan mı kapatayım diye şaşkın şaşkın alışlara bakarken seans bitmiş..
affedin beni ayu kardeşlerim..![]()
vay be sistemi çarpacam dedikten ve çarptıktan sonra, sistem resmen senmisin deyip posta koydu banasonuç flat hayırlı kazançlar herkese...
![]()
güzel gündü.. 1300 puan verdi, savolasın PELAM..![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
iyi tatiller arkadaşlar..
PYSD![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
kanalizasyon son durum .. yukardaki kanalizasyon graftan sonra kapanışa kadar .. piyasa o çizgilerle trade edene .. 1000 puanın üstünde verdi ..alttaki grafta işaretledim ... ... geceye flat kaldım ...
hakedene çalışana emek verene disiplinli olana her enstürman kazandırır bence .. salak saçma milletin pozuyla trade tarzıyla ilgilenenler.... karşısında sanal düşmanlar oluşturup onlarla boğuşanlar .. kaybetmeye mahkumdur ... bu forumun ismi sistematik vob ve fx forumu .. amaç sistematik olarak para kazanmak ..kimi sazan abi gibi astatin patron gibi.. sistem kullanır ..kim şövalye patron gibi yine sistematik olarak +10.000 pointlik trendlerle ilgilenir ... fxci patron gibi hexen baba gibi sadece grafı açıp kendi trade tarzını oluşturur .. herkes kendi pozundan kendi sorumlu .. yavuzhan patron larossian abi enorton patron .. unlimitede abi .. ismini saymadığım birçok değerli abim ablam var burada .. bu ortamı bırakmak istemiyorum ...forexlede ilgileneceğimden eskisi kadar aktif olamam ... .....
cümleten iyi haftasonları ...
2013,00
Şeyh Edebalı
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri