ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
güzel çarptım amatoparlıyor şincik biraz
ZiSD... haftasonuna da short... Bu gece dow 10.000 altında kapatır bence![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bu gün tırsa tırsa üç işlem yaptım son işlemim long du 68050 den kapamıştım.
bu gün nadir günlerden hiç bir işlemde zarar yazmadım şansımı fazla zorlamayayım. Aracı kurum ekranını kapadım.Hoşçakalın
Cümleten iyi tatiller
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sazan Sistemler hala LONG.
Sazan da çok ciddi bir düşüş olmadıkça geceye LONG girecek.
İyi akşamlar ve booool kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
vay beee.. tepkiye bak.. bunların düşmeye niyetleri yok...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
son 0.755 salise kala hafta sonu pozisyonumu ayarlamayı düşünüyorum![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri