Sayfa 11806/13018 İlkİlk ... 108061130611706117561179611804118051180611807118081181611856119061230612806 ... SonSon
156216 sonuçtan 141.661 ile 141.672 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

evet...sarhosum....14 gündür ugrasıyorum....bu iş yüzde 25 düşüşle bitecek diye....

14 gün boyunca....BU IMF TAKINTILARI HERGÜN ÜSTÜMDEN GEÇTİ....

dayandım lem....kademeli mallanacagımı söyledim....yaptım....

ve amacıma ulaştım....

ve biraz şimarmaya hakkım yok mu ülen.....bana ne long yakalanmış olmanızdan...siz bana acıdınızmı....

YARIN PARALARINIZI ALACAGIM....BUNU KABUL EDİN....BU BORSA.

2. The Following 6 Users Say Thank You to jani For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    queen....long yakalandınmış....yaw benim gibi...dürüst dürüst yazın....bu halkı uyarmak görevim....IMF gavur...o bile dayanamadı....dediki...yok böyle bişey....velevki var....

lem gökten paramı yagacak....ha ha ha....
    yaw yazıyoruz..niye paranoya yapıyosn..dünde şort girdim.ben..sana açıklama yapmak lüzumunda değilim..ama..anlamaya çalışıyorm..derdini..öğlen işim vardı ..kapadım..kapanışa baktım..matrix dondu..bişey yapamadım..ok..janii..ah janii..

4. The Following 3 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür
    1.371 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet...sarhosum....14 gündür ugrasıyorum....bu iş yüzde 25 düşüşle bitecek diye....

14 gün boyunca....BU IMF TAKINTILARI HERGÜN ÜSTÜMDEN GEÇTİ....

dayandım lem....kademeli mallanacagımı söyledim....yaptım....

ve amacıma ulaştım....

ve biraz şimarmaya hakkım yok mu ülen.....bana ne long yakalanmış olmanızdan...siz bana acıdınızmı....

YARIN PARALARINIZI ALACAGIM....BUNU KABUL EDİN....BU BORSA.
    kuzum velevki serhoşsun......hec önemli degil ayık kafayla cekilmez bu zulüm zaten......bende serhoş değilim......BENDE BURDAN HAYKIRIYORUM CEKTİGİM SIKINTIYI İCİMİMİZDE EN İYİ BİLEBİLECEKLER ARASINDA KUZUM GELİR.....CEKEN BİLİR YETTİ BU ZULÜM YETTİ ANLIYORMUSUNUZ.................

6. The Following 3 Users Say Thank You to eksper For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Çok gereksiz yere forum birbirine girmiş, et ne bud ne, kim, kime ne satıyor ne kanıtlıyor, bilgisi olan varsa getirir ortaya koyar, macro, micro, graf, sistem, her neyse, alttada teşekkür butonları var beğenen dokunur oraya, beğenmeyen pas geçer, bir sonraki bilgiyi kovalar, hepsi bu,......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. The Following 2 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

BU SÜRÜYÜ KİM YARATIYOR SANIYORSUN.....bu forumlar...ve fısıltı....ne oldu o fısıltıya....

neden IMF....tam saat 17 33 de forekse düştü.....spot kapanmış...bu o anda kapattım diyen yalancılar...daha habere bakerken....öbürlere gömüyordu....neden 70 000 e geri bastılar....heryer göçerken....

BUNLARI SORMADAN........BEN KAPADIM DİYENLERE....

bu iş düzelmez....bu halk soyulmak için yaratılmadı....

10. The Following 3 Users Say Thank You to jani For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    37
    Toplam Teşekkür
    16 Yazısı Teşekkür aldı

Küçükken peder beyin yalısında kardeşim ile boş zamanlarımızda ata biner zaman geçirirdik. Fakat canımız artık başka şeyler istiyordu, ata binmekten sıkılmıştık. Sabahları kahvaltımızda kuş sütü eksik olmazdı, Kahya bey bu ihtiyacımızı karşılamak için hergün kuş avına çıkar avlanırdı. Peder beye bir gün; "Babacığım biz ata binmekden çok sıkıldık Kahya Efendi ile bugün ava çıkabilirmiyiz?" dedim. Peder bey memnuniyetle evet dedi. Kardeşim, ben, şoför bey ve kahya efendi Maybach marka otomobilimizle avlanma sahasına gittik. Kahya efendinin öğretileriyle bıldırcın vurmaya çalışıyordum, ancak atışlarım sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Derken iğne yapraklı çam ağcının dalında beyaz bir kuş gördüm, bir kaç el ateş etmeme rağmen tüfek tutukluk yapıyor, ateş almıyordu. Kahya efendi bana dönerek; "Efendim nişan aldığınız kuş güvercindir, givercine tüfek patlamaz" dedi. Sebebini sorduğumda güvercinin kutsal bir kuş olduğunu ve bu yüzden bu hayvanat-ı mahlukata tüfeğin patlamayacağını söyledi.

Aziz kardeşlerim şimdi bu adam bize bu hikayeyi neden anlattı diye içinizden soruyorsunuzdur. Bugün metastock programını incelerken son barın hemen altında beyaz bir güvercin belirdi. Short pozisyonda olmama rağmen barın hemen altındaki desteğin kırılmayacağını bu vesile ile anladım nede olsa güvercine tüfek patlamıyordu, tüfek patlamayan hayvana bar nasıl patlayabilirdiki? Aşağıda göreceğin resimi o anda Print Screen yaptım, görüldüğü üzere güvercin desteği adeta koruyor ve güçlendiriyor. Yarın bu desteğin kırılması bence imkansız.

Burada yaptığım yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yaptığım yorumlar ve tavsiyeler size uymayabilir, yatırımlarınız mundar olabilir.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Para Babası For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok gereksiz yere forum birbirine girmiş, et ne bud ne, kim, kime ne satıyor ne kanıtlıyor, bilgisi olan varsa getirir ortaya koyar, macro, micro, graf, sistem, her neyse, alttada teşekkür butonları var beğenen dokunur oraya, beğenmeyen pas geçer, bir sonraki bilgiyi kovalar, hepsi bu,......
    birbirine giren birşey yok indi....kuzum sadece isyan ediyor hepsi bu......

14. The Following 3 Users Say Thank You to eksper For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

ve bunu sorarım....bundan sonra kafadan atmaca herkesi....burada ifsa ederim....

yapmasınlar...BURASI ÇOÇUK PARKI DEEELLL....gitsin orada yapsınlar.....

16. The Following 6 Users Say Thank You to jani For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür

Alıntı para babası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    küçükken peder beyin yalısında kardeşim ile boş zamanlarımızda ata biner zaman geçirirdik. Fakat canımız artık başka şeyler istiyordu, ata binmekten sıkılmıştık. Sabahları kahvaltımızda kuş sütü eksik olmazdı, kahya bey bu ihtiyacımızı karşılamak için hergün kuş avına çıkar avlanırdı. Peder beye bir gün; "babacığım biz ata binmekden çok sıkıldık kahya efendi ile bugün ava çıkabilirmiyiz?" dedim. Peder bey memnuniyetle evet dedi. Kardeşim, ben, şoför bey ve kahya efendi maybach marka otomobilimizle avlanma sahasına gittik. Kahya efendinin öğretileriyle bıldırcın vurmaya çalışıyordum, ancak atışlarım sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Derken iğne yapraklı çam ağcının dalında beyaz bir kuş gördüm, bir kaç el ateş etmeme rağmen tüfek tutukluk yapıyor, ateş almıyordu. Kahya efendi bana dönerek; "efendim nişan aldığınız kuş güvercindir, givercine tüfek patlamaz" dedi. Sebebini sorduğumda güvercinin kutsal bir kuş olduğunu ve bu yüzden bu hayvanat-ı mahlukata tüfeğin patlamayacağını söyledi.

Aziz kardeşlerim şimdi bu adam bize bu hikayeyi neden anlattı diye içinizden soruyorsunuzdur. Bugün metastock programını incelerken son barın hemen altında beyaz bir güvercin belirdi. Short pozisyonda olmama rağmen barın hemen altındaki desteğin kırılmayacağını bu vesile ile anladım nede olsa güvercine tüfek patlamıyordu, tüfek patlamayan hayvana bar nasıl patlayabilirdiki? Aşağıda göreceğin resimi o anda print screen yaptım, görüldüğü üzere güvercin desteği adeta koruyor ve güçlendiriyor. Yarın bu desteğin kırılması bence imkansız.

[ımg]http://i48.tinypic.com/15wdrts.png[/ımg]
    yalan konuşuyorsun.......

18. The Following 4 Users Say Thank You to eksper For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birbirine giren birşey yok indi....kuzum sadece isyan ediyor hepsi bu......
    Pardon kime isyan ediyor ?? Ben shorta döndüm ya da long kapattım flatım diyenlere mi isyan ediyor... Hem de "son 2 dakika poz kapattım diyen yalancı deyyuzlar" diyerek isyan ediyor öyle mi Ne güzel istanbul be...

Neyse ya itle it, köpekle köpek olmaya gerek yok... Açıklasın akşamdan beri açıklayacağı listeyi, kimler yalancıymış kimler aracı kurum çocuğuymuş biz de görürüz...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

20. The Following 5 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Para Babası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçükken peder beyin yalısında kardeşim ile boş zamanlarımızda ata biner zaman geçirirdik. Fakat canımız artık başka şeyler istiyordu, ata binmekten sıkılmıştık. Sabahları kahvaltımızda kuş sütü eksik olmazdı, Kahya bey bu ihtiyacımızı karşılamak için hergün kuş avına çıkar avlanırdı. Peder beye bir gün; "Babacığım biz ata binmekden çok sıkıldık Kahya Efendi ile bugün ava çıkabilirmiyiz?" dedim. Peder bey memnuniyetle evet dedi. Kardeşim, ben, şoför bey ve kahya efendi Maybach marka otomobilimizle avlanma sahasına gittik. Kahya efendinin öğretileriyle bıldırcın vurmaya çalışıyordum, ancak atışlarım sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Derken iğne yapraklı çam ağcının dalında beyaz bir kuş gördüm, bir kaç el ateş etmeme rağmen tüfek tutukluk yapıyor, ateş almıyordu. Kahya efendi bana dönerek; "Efendim nişan aldığınız kuş güvercindir, givercine tüfek patlamaz" dedi. Sebebini sorduğumda güvercinin kutsal bir kuş olduğunu ve bu yüzden bu hayvanat-ı mahlukata tüfeğin patlamayacağını söyledi.

Aziz kardeşlerim şimdi bu adam bize bu hikayeyi neden anlattı diye içinizden soruyorsunuzdur. Bugün metastock programını incelerken son barın hemen altında beyaz bir güvercin belirdi. Short pozisyonda olmama rağmen barın hemen altındaki desteğin kırılmayacağını bu vesile ile anladım nede olsa güvercine tüfek patlamıyordu, tüfek patlamayan hayvana bar nasıl patlayabilirdiki? Aşağıda göreceğin resimi o anda Print Screen yaptım, görüldüğü üzere güvercin desteği adeta koruyor ve güçlendiriyor. Yarın bu desteğin kırılması bence imkansız.
    Hocam hoşgeldin, özlettin kendini Daha sık yaz, esprili mesajlarını özlemiştik... Hindistanlı uzmanlarına yaptırdığın sistemin ne diyor, son pozisyonu nedir??
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

22. The Following 6 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

Alıntı Para Babası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

lem pusty....

sen kimsin....o asagıladın kahya efendi kim....o söför kim....

sen HANGİ DÜNYADA YASIYORSUN...sen....o asagıladın kahyanının götü bile degilsin....sen kimsin in be....

24. The Following 6 Users Say Thank You to jani For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)