izliuorm..epeydir..trix yok diyorum yuaw..o öyle altta kalmış..uygulıycam bunu..fena deell..testerin garantisi varmıki..trendde oturuyo işte
azla yetinelim derken sermaye sıfırlandıktan veya cücüğe döndükten sonra zaten çoğu yapma imkanı ortadan kalkıyor![]()
SİSTEM işi için böyle...diğer konularda başka düşünürüz...ama sistem konusunda azla yetinmek kendi topuğuna sıkmaktan farksız bence...sistem sana acımaz kardeşim ya bu adamın sermayesi zaten az ben bunu iflas ettirmiym demez.anadın nı?
eğer bu yola çıkıyorsan ya adam gibi bir sistemin olacak ya da kendi başının çaresine bakacaksın klasik TA, histem v.s. neyse...
SİSTEM konusunda düşüncemlerim gayet net.
mesela dün sevgili DESPERADO'nun koyduğu syst.tester sonuçları oldukça iyiydi.BENCE iyiydi...öyle bir sistemle ben işlem yaparım.veya astinin MP si v.s.
var yani yok değil.bize denk gelmedi henüz...bulacağız inşallah.ne demişler arayan MEVLASINI da BELASINI da bulurmuş
ben kendi işimi kendimde görürüm sistemsiz falan.fakat bbu şekilde çok yıpratıcı oluyor.o nedenle co-pilot iyidir...ama iyi co-pilot lazım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gı zaten biçok sistem trendde oturuyor ama onnan sonna da gidip yatayda palanın kucağına oturuyor
test etmen lazım...böyle gözle olmaz...ne kadar işlem yaptırıyor ayda,maksimum kar/zarar,ortalama kar/zarar,toplam kar v.s. bunları bilmeden sen neye para bağlıyon
test şart,eğitim şart!![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
la aklıma ne geldi?
forum olarak bir sistemimiz olsa ne sapık olur.düşünsenize 200 kişi aynı anda aynı işlemi yapıyoruz.PALA sıyırır eni sonu
ilk sinyal geldiği anda o kademede müthiş bir yığılma olur.hehehe...herkes birbirini ezer önce ben alacam diye...
200 kişi olsak ortalama 15 kontrattan desen bir anda tek kademeye 3.000 kontrat emir hahahaha
eni sonu kendi aracımızı açarız adı VOBORSA YATIRIM hehehehe...
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın![]()
- - - -
- - - -
Ezel yok mu şimdi yaw
http://www.medyarazzi.com/haber_detay.asp?id=23358
http://www.ntvmsnbc.com/id/25044668/
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
- - - -
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri