...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
günaydın herkese mutlu ve kazanclı bı hafta dileklerimle..
gene haber bombardımanına baslamıslar basında.. yada saksakcılar ısbasında dıyelım.. 1378 defadır satılan umut gene dagıtılmaya baslandı... ahan da haber..
uygun zamanı beklıyolarmıs , allah allah.. şaka gibi yaf ..
----------------------------------------------------
Babacan ‘IMF tamam’ sinyali verdi
Ankara’da açıkladığı şube harcı kararıyla bankacıları şaşırtan Devlet Bakanı Ali Babacan, İstanbul’da bu konuda geri adım atmadı. Bankacıları rahatlatan ise Babacan’ın verdiği “IMF ile anlaşma yakın” mesajı oldu
KADİFE ŞAHİN / Milliyet
Perşembe günü Ankara’da düzenlediği basın toplantısında sürpriz bir karar açıklayarak bundan sonra her yıl bankaların mevcut tüm şubelerinden harç alınacağını bildiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, dün İstanbul’da bankacılarla basına kapalı yemekli bir toplantıda bir araya geldi.
Bankacıların yanı sıra Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, Hazine Müsteşarı İbrahim Çanakcı ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray’ın da katıldığı toplantıda Babacan, IMF’den dünya ve Türkiye ekonomisine ilişkin çok çeşitli konularda bilgi verdi.
Devlet Bakanı Ali Babacan, Türkiye’nin IMF ile yürüttüğü stand-by anlaşmasında ana konularda mutabık kalındığını, ayrıntılar üzerinde görüşmelerin devam ettiğini iletti. IMF ile görüşmeleri devam eden konulardan birinin mali kural olduğunu belirten Babacan, bu konuda bankacılık sektöründen de görüş istedi.
Babacan, bankacılara ülke ekonomisinin büyümesiyle borçlanma arasındaki çeşitli hedefleri konu alan mali kuralların yakın bir zaman içinde kamuya açıklanacağını ve bu konularda topluma taahhüt verileceğini söyledi. Devlet Bakanı Babacan, IMF ile Türkiye’nin orta vadeli planı konusunda anlaşmaya varıldığını belirtti. Babacan, bu kapsamda Fon ile görüşmelerde sona gelindiğini ifade etti. Toplantının katılımcıları Babacan’ın bu ifadelerinden anlaşmanın tamamlandığı, açıklanması için zamanlamanın beklendiği kanaati edindiklerini ifade ettiler.
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Herkese günaydın,
Excali çay ve çekirdek varmı
BANGA mühim
cümleten günaydın . bol kazançlı bir hafta olsun inşallah herkese ..
2013,00
Bir hafta aradan tekrar aranızdayım cümleten hayırlı işler bol kazançlar
senin kart sesin var..ses kartın değil
pamık sayısal loto da tek kuponda iki tane 4 tutturmuşum..çift yıllarda acaip ballıyımdır demiştim..bu arada yine devretmiş loto..dua et bana çıksın lem..çıkarsa MP yi tüm hakları ile birlikte bila bedel sana devredeceğim..tamam tamam zırlama yanına 20 dene de kontrat..ama şort
![]()
BANGA mühim
Günaydın forumun güzel insanları!
Günaydın,
18 Ocak Pazartesi Gündeminden Bazı Başlıklar
TÜİK – TCMB Aralık ayı Tüketici Güven Endeksi(10:00)
Hazine, TL cinsi 15 ay vadeli , iskontolu tahvil ihalesi düzenleyecek.
NOT: ABD Piyasaları Martin Luther King’in Doğum günü tatili nedeniyle kapalı..
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri