Kanarya Nickli Üyeden Alıntı
Iyi geceler,
1 aydir siteyi yuzeysel takip ediyorum. Yapilan yorumlar kararlarim icin bana bir ongoru olusturuyor. Ozellikle Sn. Clark ve Sn. Haguan'in ongurulerinden sogukkanlilikla oldukca faydalandim. Zaman ayirip yazdiklari icin kendilerine sonsuz tesekkur. Keske daha cok yorum yapabilseler. Diger yorum yapan arkadaslara da tesekkur ederim.
Ama;
Bazi arkadaslar gunluk olarak teknik verilerden ziyade surekli hislerini duygularini yaziyorlar. Bu davranislarin bu tur forumlarda gereksiz ve yaniltici oldugunu dusunuyorum. Yinede yazan yazar tabii.
Ayrica Sn. Mbm ve Sn. Follow surekli gunluk bazda dusunerek EFG 10.000 long acti bakalim ne yapacak gibi yorumlarda bulunuyorlar. EFG'nin gunluk yaptigi islemin oneminin olmadigini dusunuyorum. Sonuc olarak VOB'da 58.000'lerden beri dusus trendindeyiz. Acilan long mevcut kapatilan short demek oldugu gibi karsilikli islemlerde olabilir. EFG long aciyorsa kimin aldigina da bakilmali. Madem diplerdeyiz (burasi borsa dibin dibi de var) acilan longlar kapatilmaya calisan shortlar da demektir. Bunun yorumu EFG 10 bin long acti ama dusuyoruz seklinde olmamali. Mamafih Sn. Mbm'e de yorumlari icin tesekkurler. Sonucta kendisi de benim gibi ayi piyasasindan yana.
Saygilarimla
söylediklerinizin benimle ilgili olanlarına hiç mi hiç katılmıyorum... gözlemleriniz dogru değil..
ayı piyasasından yana değilim.. bende piyasa ne derse odur...
araca kurumları nadir yazarım.. daha önemlisi kimin aldıgı kimin sattıgı işlemimi baglamaz..
tekniğin öngördüğü işlemi yaparım...
onların alıp sattıgına göre ne pozisyon almışımdır nede yazmışımdır...
sabahın 6,30 u ve ben günlük nerdeyse 20 saatini bu işe emek veriyorum..
yukarıda sn bullmarket söylemiş...faullu oynuyorlar diye.. bu benzetmeyi tuttum..
top bize geçince basıyorlar tekmeyi... kimin olsa canı sıkılır..
Konu mbm tarafından (20.06.08 Saat 07:02 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yer imleri