selçuklu 90 a indi heran gol olabilir
selçuklu 90 a indi heran gol olabilir
BANGA mühim
dowdan bır cacık olmayacak anlaşıldı
parıte ve altında bır yere yıkılacak ya
beklıyorlar
acaba onlarda ımf yı mı beklıyorlar
selam millet,
heyecanla intel'in bilancosunu bekliyorum![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Hızlanıyorum derken dikkat et de hızın yarıya inmesin
Hızlı İnternetle Tanış Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'ye kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
T.ŞENGÖZ subjektif bakıyor biraz piyasaya.şartlandığı bazı şeyler var ve ısrarla o yönde bakıyor.
ama bilgisi,tecrübesi tartışılmaz...
ülkede ELLIOTTISYEN kıtlığı var abi bunu farkettim.aslında üretilip,mağazada,dükkanda satılabilir bişey olsa deli para kaldırırdık bu işten
off topic: la bu oturduğumuz semtte zart zurt elektrik kesiliyor.olacak şey değil.yıl 2010...japonyada olsa belediye başkanı harakiri yapar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu büyük sır ve ben de cevabını gizlice vermiştim, kimse deşelemedi ben de söylemedim. Cevabı çok basit. Ama öncelikle sisteminizi hangi zaman diliminde (Örnegin seninki 60 dk'lık) trade için kullanıyorsanız, bir üst zaman diliminde de sisteminiz karlı olmalı (Senin örneginde günlük). Ne demek istediğimi bir düşün istersen, sonrasında bulamıyorsak cevabını özelden veririm.
Underline'lı kısımdaki koşul karşılanmıyorsa , en azından benim bildiğim bir cevabı yok.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri