Show TV Ezel'i elinden kaçırdı
http://www.ensonhaber.com/medya/2497...n-kacirdi.html
Show TV Ezel'i elinden kaçırdı
http://www.ensonhaber.com/medya/2497...n-kacirdi.html
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Kahn :" istihdam krizinde en kötüsü muhtemelen yaşanmadı"
matrıks
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
son barda ne yapmışlar öyle.. kısaları kaptırdık mı şimdi biz.. üüwww
umarım dow bize bir kıyak çeker de yarın sabah açılışta iyi yerden shortlama imkanı bulabiliriz..
kapanışa bakılırsa yarın sabah yukarı açılsa bile 1 saate kalmaz gümler aşağı..![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ben bugün neden düştüğümüzü anlamadım,ekran başında yoktum.Bir sebebi yoksa 71350 hayırlı olsun diyecem artık![]()
-cın, abd`de ıran`ın nukleer programıyla
ılgılı muzakerelere ust duzey olmayan yetkılı gonderıyor
washıngton (a.a) - 14.01.2010 - cın`ın, abd`nın new york kentınde
cumartesı gunu ıran`ın nukleer programıyla ılgılı olarak yapılacak muzakerelere
ust duzey olmayan bır yetkılı gondermeye karar verdıgı bıldırıldı.
abd dısıslerı bakanlıgı sozcusu p.j. Crowley, gazetecılere yaptıgı
acıklamada, cın`ın muzakerelerde ust duzey olmayan bır yetkılıyle temsıl
edılecegını acıklarken, buna ragmen cın`ı ve dıger ulkelerı, durumun acılıyetıne
ıkna etme cabalarını surdureceklerını soyledı.
cın`ın bu kararının, muzakerelere katılacak bırlesık krallık, fransa,
rusya, abd ve almanya dahıl olmak uzere dıger ulkeler arasında saskınlıga neden
oldugu belırtılırken, dıger ulkelerın, muzakerelere dısıslerı bakanlıgının ust
duzey yetkılılerıyle katılmaları beklenıyor.
muzakerelerde, nukleer faalıyetlerı nedenıyle ıran`a yenı yaptırımlar
uygulanması konusu ele alınacak.
(reu-gmt-md)
19:20 14/01/10
--aa--|
Şeyh Edebalı
arkadaşlar gunluk pastayı verebılecek varmı
Astatinim, Edwardım ;
Bu akşam yine seans sonuna dogru 16:00 civarında oluşmuş sinyallerin Matriks platformundan dangalakos bir şekilde yok olduğunu (2 sinyal) gördüm (Daha dogrusu Sistem portföylerimi götüren biomechanical person iletti ve ben de sonrasında farkettim). Sizlerde bu tarz problemler bugün yaşadınız mı ?
Fu** Matriks. (Sonuçta yanlış pos ile geceye sokmadı ama, arada 2 boş trade yaptırmış)
BioMechanical Person kafayı yemiş.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Heç yorulma tek bar küsküsüne sistemlerin yapacak bir şeyi yohtur, Astetonom.
Zaten son 5-6 aydaki hareketleri incelersen, bir yana hareketlerin sadece 1-3 bar içinde olduğu geri kalan tüm zamanı yatay hareketlerde geçirdiğini görebilirsin. Bu son 5-6 yıllık davranıştan farklı. Sistemlerin bu durumda yapabileceği şeyler bu yüzden çok az.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Ben bugün yaşamadım ama bu olayın saat senkronizasyonu probleminden yaşanmadığını anlamış olduk... Bunu Matrikse nasıl ispatlayabiliriz onu düşünüyorum... Sabahtan ekranı kaydetmek lazım video formatında... Gün boyu tüm görüntüler kaydedilmeli anca o zaman kanıtlayabiliriz... Gerçi bu durumu kanıtlasak da matriks bir çözüm üretebilir mi şüpheliyim...
(EMA hesaplanışı hakkında bile çelişkili mesajlar attılar bana en sonunda ema tüm barlardan etkilenir diye işin içinden çıktılar...)
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri