dünden 69,275'ten sıktığım ilk kurşun şortunu sabah stop olmuştum.
öğleden sonra çok geç geldik. hopla zıpla ver tut sık siper al derken günü + kapattık.
ama zor bir gündü. hele başında olmayınca iyice zor...
dünden 69,275'ten sıktığım ilk kurşun şortunu sabah stop olmuştum.
öğleden sonra çok geç geldik. hopla zıpla ver tut sık siper al derken günü + kapattık.
ama zor bir gündü. hele başında olmayınca iyice zor...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Valla patron çok mahcubum
Sen kullanmazsan kapatırım anketi, yakarım bu forumu...
Madem onda kullanmıyon bak senin için yeni anket açtım
http://www.voborsa.com/forum/14-ocak...38.html?t=5338
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Valla ben flat girdim.. kısadan 400 puan aldıktan sonra uzundanda bir o kadar alacaktık ama onlar badem oldu..günlük 400 yeter....
Sistem alda kapattı...Ama ben flat.....Forumun çoğunluğu yine son 10 dakika düşüş aksiyonunu alkışlarla karşıladı....Umarım istatistik yine çalışmaz..Tüm forumdaşlara iyi akşamlar bol kazançlar
BANGA mühim
Geceye flat...
Sistem portföyüm ise kisa...
Neyseki anlayamadigim zamanlarda geceye fkat girmeyi ögrendim![]()
yysd..
iyi akşamlar...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
geceyede, haftayada, soyunada, sopunada kısa....cigerime ot tıkadı bugün pala deyyusu....13.gün...
abi oyunu kullan öyle git
http://www.voborsa.com/forum/14-ocak...103#post186103
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
evetttttt...bakalım yarın, "tek bar küsküsüne sistemin yapacağı bir şey yok" mu diyeceğiz yoksa "vay be sistem haklıymış" mı diyeceğiz...ilk seçenek daha kuvvetli sanki
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri