68950 stop,long devam..
iyi seanslar ben kaçtım..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sabah açılışta piyasa manyaklaştı yine beni stop ettirecek diyordum, baktım fiyatlar 70000 üzerinde dans ediyor, stop olmam lazım ama olamıyorum, hele bide spot piyasa açılsın göreyim garanti stop olalım derken spot açılma zamanları düşme, baktım vob 70000 altına kaydı düşüşte dedim kısaları kapat oğlum neme lazım haber teber gelir fırsat fırsattır...
Herneyse tam o arada günlük lere haftalıklara bakmak icab etti baktım, ve stop olamadım, sebep 69675 altında kuvvetli sat piyasasındayız, üstünde kısa periyodlar ala geçiyor, esasen 69675 üstü piyasa zaten uçuk görülüyor, yakın zamanda iyi alışlar gelipde bu durumdan kurtulmazsa, çok feci düşüş olabilir...
Bu duruma istinaden bekle göre geçtim, kısalar duruyor, fakat tamda bu zamanda s&p not artırımı falan IMF imza oluyor ayaklarıyla yukarı yaparsak ne ala, yapamazsak çok feci yerlerdeyiz, belkide her haber büyükler tarafından yukarılardan satış fırsatı olarak kullanılacak..
Neyse, biraz uzun oldu, ama günlüklerden itibaren durum vahim, ben kısaları bugünde tutmaya karar verdim, bakalım kapanışa kadar ne nok yiyeceklersaygılar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu arada yazmaya unuttum, spot 30 içinde 69100-69300 karışık bölge, altında kalması bi dert, üstünde kalması bi dert, yada şöyle diyelim, piyasa buralara kadar yukarı yaptı ama, artık yukarıda yapsa düşüşün başlayacağı yerler ensesinde dolanıyor, yada her daim ensesinde soluklanıyor, saygılar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
1000 puan daha düşerse trend aşağı döner..şimdilik long..trend yukarı..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri