ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Yarın düşük acarsa 10 gün sonunda karlı vaziyette şortlarımla vedalaşacagım ve long olacagım.....olmadı yüksek acarsa cort devam kıpraşmak yok ....
Siteyi sürekli tazelemkten bıktım valla,başka yolu varmıdır bu işin otomatik yapan birşey?
Ikinci bir bilgisayar daha var, ama o dizüstü oldugu icin onu kullanmak istemiyorum.
Ben PC`yi bütün gün acik birakiyorum evde, sirketten de evdeki bilgisayara baglaniyorum. Evde yokken 8-9 saatligine PC`yi acik birakabilirim ama dizüstüne güvenemiyorum, benimki biraz fazla isiniyor
Artik format atacagiz, baska caresi yok herhaldeCünkü bugün cok az grafik vardi, ancak yine de verim alamadim
![]()
Ben demiştim bu Pala nın hakkından Kerim Akbaş abi gelir diye
http://www.youtube.com/watch?v=9YDjj...eature=related
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yoruldum....herkese iyi akşamlar.Ezel'e kadar dinlenim biraz.full enerjiyle seyretmem lazım)
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri