Aklima simdi geldi, bir ara ne modaydi ASPAVA diye dükkanlar acmak.
Allah saglik para ask varsin amin![]()
Aklima simdi geldi, bir ara ne modaydi ASPAVA diye dükkanlar acmak.
Allah saglik para ask varsin amin![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
şimdi ben de bu yazdıklarına çok güldüm..
şimdi sen, bir tanrı'nın var olduğunu, dünyayı, tabiatı ve bütün canlı alemini yoktan var ettiğini mantığın kabul ediyor da ''Hz Musa'nın denize asasını koyup yardığını,Hz Isa'nın ölüyü dirilttiğini,Hz.Meryem'in bakire olarak doğum yaptığını ,Hz Muhammed'in Mekke'den Kudüse oradanda Allah'ın huzuruna cıktıgını '' mı kabul edemiyor mantığın..![]()
tabi inanmıyorsan başka.. yok inanıyorum diyorsan da o zaman derim ben de sana, senin aklın yok mu ki mantığının kabul etmediklerine inanıyorsunderim..)
ha doğru, senin için mantık demek; fizik, kimya, matematik demekti sadece di mi..
diyeyim ve sizi kısır döngünüzle başbaşa bırakayım..![]()
abiler ne kadr da takılmışız ABV olayına, yazı dili bu ya inşş ta dioruz yazzışırken konuşma dilinde farklı tabi ne olursa olsun bu kadr büyütülecek bi şey değil
Ben de ettirmiyorum işte ''takla atarak dua''...istersem de takla atarak dua ederim![]()
Yasak ediyorum, takla atarak dua etmeyi... men ediyorum sizi...
aynı zamanda da aforoz ediyorum...
cennetin anahtarını da satmıyorum size...
Ben kendimi iyi hissetmiyorum. Delirttiniz işte sonunda...
benim bildiğim bu iş ticarette mal satarken müşteriden para aldıktan sonra sonra söylenir.ve bu aslında müşteriye edilen bir duadır.adam sana para verir ve sen ona bunu söylersin ALLAH BEREKET VERSİN dersin.o da sana BEREKETİNİ GÖR DER...benim bildiğim budur...
ama durduk yere bunu söylemenin bir manası olduğunu sanmıyorum.
şimdi birileri arkadaşın yazdığından anladığıma göre borsadan,Vob tan parayı vurunca bunu yazıyormuş.
buradan şöyle bir anlam çıkıyor abi.sen şimdi vobtan voli vurdun ister PALA dan gelsin paracıkların,ister ahmet,mehmet ten...ne diyon ALLAH BEREKET VERSİN...bu ne dimek PALA veya ahmet mehmet gidin para bulun tekrar gelin sizi tekrar soyacağım demek
oyasa bu güzelim dua halis muhlis niyetle ticarette müşteriye edilen bir duadır.kendine etmiyorsun kendin için etmiyorsun bunu...müşterine ediyorsun.bereketini gör demezse adam sana ALLAH onun parasını bereketlendirse de zana zırnık yok
ABV miş! olacak iş mi yahu?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri