...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu arada vob da ilk zamanlar iyi para kazanmış ama sonrasında epey dayak yemiş biri olarak, pozisyonda ısrar etmenin vede kaldıraç artırmanın hiçde iyi bir teknik olmadığını defalarca test etmişliğime güvenerek, piyasa ile kesinlikle inatlaşmamak gerekir kuralını hatırlatmak istiyorum...saygılar..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Long dedin, ama gerekçelerini yazmadın.Diğer forumda endex 22000 ken milleti shorta teşvik ediyordun.Ben long yazdım diye çıldırdın.
Fed'in batık bankalara hesapsız parayı verip, gidin borsaları alın dediğini öngörmüşmüydün ?
Dün de belki long demişindir.
Modys'in not arttırımını önceden biliyormuydun ?
Fethullahçıysan biliyorsundur...
Fethullahçımısın ?
Şimdi buraya niye yazıyorsun, derdin ne?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu bir gerçekki, gelinen noktada fitch, moodys ve imf busterleri olmasa idi, farklı şeyleri tartışıyorduk şu anda, uzun bacaklı adamında başka çaresi yok, koca bir dünyayı yönetiyorlar, o yüzden birbirimize anlayış her zaman olmalı,......57 den aldım, niye aldım, makro, mikro teknik v.s., sattım makro, mikro teknik, taktik v.s., budur olası gereken, örneğin sazan gibi, .......laross gibi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1.420 eur usd için çok kritik bir seviye altına girip tekrar üstüne atması çok sert yükselişi işaret eder teknik bakımdan.
abi guzu abeyin topiklerini okumamısın en basiti ayrıntıya girmeden geçenki uzlaşmadaki nokta atışı başarısı tüm voborsayı hayretlere düşürdü... endex alakasız yerden guzu abeyin dediği yere geldi uzlaşma günü.... sihir gibiydi halen gözlerimin önünde........
Emme bu tarz mesajlar buraya yakışmıuyore iki tarafta sakinleşsin ... burda kavga olmaz ....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri