Bu arada vadeli USD de cok güzel yerlere geldi.
1,48 alti stop olmak üzere uzun vadeli portföyüme ekliyorum. Ilk hedef 1.53 olmali...
1,48 älti kapanis yapiyi bozar yalniz...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
metrixi donan varmı..üwww..bütün günün karı gitti ...
Dün benden başka herkes S&P'den not arttrımı bekliyormuş sanırım. Bu sefer insiderlar haberi doğru ama kayanğı yanlış yerden almışalr. Vay**Dün S&P’nin Türkiye’nin kredi notunu arttırabileceğine ilişkin söylentiler İMKB’nin %0.78 oranında yükselmesini sağladı. Faiz oranları düşerken Türk Lirası da dolar karşısında değer kazandı. S&P’nin en son kredi notu BB eksi/Durağan şeklinde idi. IMF anlaşmasına ilişkin beklentiler de gözönünde bulundurulursa not arttırımı beklentileri de yükseliyor. Buna karşın S&P’nin IMF anlaşması imzalanmadan bir not arttırımı yapmasına biraz kuşkuyla yaklaşıyoruz. Bugün Kasım’09 sanayi üretim verisi açıklanıyor. Beklenti %2.5 oranında artış olacağı yönünde. - TERA Brokers -
İMKB dün kredi derecelendirme kuruluşlarından S&P'nin Türkiye'nin notunu artıracağı söylentisiyle yüzde 0.78 yükseldi. Bugün de bu olumlu havanın devam etmesini bekliyoruz. 55600 ilk direnç olmakla birlikte 3,78 cent seviyesine denk düşen 56000 kısa vadede çok önemli. - EKİNCİLER -![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
CIN BORSASI'NDA ACIGA SATIS VE KALDIRAC ISLEMLERI KABUL EDILDI
-MATRIKS-
Pala Çin'e de bulaştı![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri