buradan şort açmak değil olay arkadaşlar macid SAT demeden 60 dakkalıkda satmayın AL demeden almatın benden sölemesi..........
kalkmışın önüne geçmeyin........
![]()
buradan şort açmak değil olay arkadaşlar macid SAT demeden 60 dakkalıkda satmayın AL demeden almatın benden sölemesi..........
kalkmışın önüne geçmeyin........
![]()
bu bana çok oluyor...şimdi az buçuk öğrenebildiğim kadarıyla sazan abiden EW öğrendim.yayını kesemese belki çok daha ilerletmiştim.vahşi batıda resmen okul gibi olmuştu topiği her sabah mutlaka bir analiz,sayım vardı.burada o düzen ve istikrar olmadı malesef.ama şu ana kadar öğrendiğim bile çok şey kattı bana...
ama tek problem var....ZAMAN işini çözemiyorum...bir hareketin olacağını farkediyorum ama ZAMAN veya ZAMANLAMA ne derseniz onu ayarlayamıyorum.
mesela bu son hedefide gördüm ve aşağı yukarı 1 ay kadar evvel yazdım.ama ne kadar süre içinde göreceğini çözemediğim için o hedefi unutuyorum veya düşündüğüm hedef 3-5 günde veya 1-2 günde olmazsa sanki orayı görmeyecekmiş gibi geliyor.halbuki bu son hedef bir OBO nun parçasıydı.aralarında bir zaman ilişkiside var o OBO ile.2 günde gidip 72 olmaz.1 ayda anca geldi...
yani yarım yamalak iş yapıyoruz...ben adam olamayacağım galiba...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
1 nci not artışı 2 nci not artışı..Papaz aynı küskübarı 3 kere yemez bence...iki yeter
![]()
BANGA mühim
yarım saat içinde 1000 puan çıktı, 1000 puan indi.. yakalayabilene bravo..
Tarıh s&p
---------- -------------
03.04.2007 bb- (negatıf)
31.07.2008 bb- (pozıtıff)
13.11.2008 bb- (negatıf)
su olaya bi bakın arkadaslar lutfen.. krizin patlak vermesinden hemen once temmuz 31 de not artırımı yapılan bır turkıye.. hemen 4 ay sonra notu dusurulen de turkıye.. arada aganın poz degıstırdıgı kesın.. boyle bı cakallık helal olsun dedırtıyor resmen..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Islerim cok yogun, kaciriyorum bugünü izlemeyi
Ama bir de IMF haberini bugün seans icinde verseler...
5 saat icinde yüklü mal nasil cikar ögreniriz biz de...
1.000 puan geldil..sistem hala al da..
Daha düşecek hava yok numara bunlar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
325'i yakaldım, düğmeye bastım ama uzlaşma o saniye geldiği için kontrat sayısına nanik yaptı sistem.
sonra da 200 yandı zaten.
onun için dedim, saniyeleri hesaplamıyorlarsa ne olayım.
bunu sadece "pela'yı beceriksizliğimizin zırhı olarak kullanıyoruz" şeklinde düşünen arkadaşlar için yazdım.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
şimdi dönüp 71.000 i tekrar denemeleri lazım normalde.. ama tabi normalde..![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
issizlik verisi iyi gelirse yine ziplatabilirler. oyle olursa 70000 altina tarihi olarak veda ederiz. yakin zamanda yeni kriz gelmezse.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri