zamanlamaya bakın siz...endeks zirvelerde not arttırımı geliyor...ver gazı ver gazı...
zamanlamaya bakın siz...endeks zirvelerde not arttırımı geliyor...ver gazı ver gazı...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Moody's: Turkıye'nın notundakı artırımda fınansal soklara dayanıklılık kapasıtesındekı artısa olan guven etkılı
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ben borsaların bu climaxına hastayım
Love Comes Again
http://www.youtube.com/watch?v=yYwLLyy-hZQ&feature=fvst
Günaydın dostlar, dün bir arkadaşım süyleyordu, notu öne alacaklar diye, helal ossun ona,.........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tam uzlaşma saniyesinde yapsınlar ki, maliyeti düşüreme.
bu işi süper beceriyolar vesselam.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın ,,
not artıranınız bol olsun .. daha neler gelecek allah bilir.. sabırla 80000 zirvesini bekliyorum![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
artık 72.000 den sonra 66.000 e geri çekilmeli endeks.. daha çıkacaksak bile kırdığımız zirveyi dönüp test etmeliyiz..
neyse gızlar ellerindeki bir koz daha tükendi...ne kaldı? IMF...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri