enter-hasan...apsd de eksi...
enter-hasan...apsd de eksi...
BANGA mühim
Günaydin arkadaslar...
Shortculari kurtaracak tek sey sanirim bu acilistaki boslugun kapanip günü eksi kapamamiz olur... Ne de güzel bir trend dönüsü olur ama![]()
hareketler anormalleşti..
hangi kademe işlem görüyor belli değil,3 tik üstten 5 tik alttan kim nereden denk getirirse..
bu arada stop seviyesi 2000 puan aşağıda kaldı![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Puvah bu iş iyice maskaralık oldu,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aha asti...70.600 e alış yazarsan gelir....![]()
675 den cortladım tamamen duygusal, bende böyle kutluyorum bu not artırımını, günükte TSF side var tabi, yani dünden biliyordu bu adamlar, öyle deyilmi,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yaf bu adamlar su katılmamıs ** resmen .. bu kadar gazla yukarı basıp sadece poz kapatmaya zorlayarak ınsanlarla dalga gecıyolar.. fıyat zırt dıye dusuyo.. ve ısın garıp tarafı bunu yapana kadar fıyatı tepede tutuyolar..
allahtan shortlamayı kestım cok canım yanacaktı bu surecte.. ımf haberı gelene kadar da kolay kolay shortlamam.. ama bu adamların yaptıkları cok zoruma gıdıyo..
allah shortcu kardeslere sabır versın.. en temızı beklemek toplu gaza gelıslerde hareket etmek her kosulda zarar ettırıyor..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri