dow açılmadan 20 dk.önce yukarı gaza basabilirler.........
benim sistem ilk sinyali verdi..............
dow açılmadan 20 dk.önce yukarı gaza basabilirler.........
benim sistem ilk sinyali verdi..............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
69500 hacimle kırılırsa ve elini 70bin
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Çok Uzman
dow açılırken şort denemesi yapabilirim..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
fena saldırıyo boğalar 70bine gidiyoruzzz yuppiiii
niye siliyon mesajı asteton patron ..![]()
2013,00
fena namıssızlık seziyorum .... 69400 yeresinden shortingale yaptım istopum cok yakın .... bıçavım bilenik... hedefım düşük pıvan dikkate almayın benı gayrı
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
piyasa yukarı
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Rotshchild sülalesi Yahudi olarak bilinir, zaten kendileri Yahudi olduklarını söylerler.Söyleyen Nathan Mayer Rotshchild ,
Fransa'da yaşasalar da köken olarak Almanya kökenlidirler.
Mayer Rotshchild'in dedesinin ismi Bauer'dir.
Bauer çiftçi anlamına gelir.
Ortaçağ'da Avrupa'da ve Almanya'da, Yahudilerin toprak sahibi olmaları kanunen yasaktır. Şayet gizlice toprak sahibi olurlarsa çok ağır yaptırımları vardır, hatta şehrin meydanında canlı canlı yakılabilirler.
Dedelerinin ismi Bauer olduğuna göre kesinlikle Yahudi değiller.
Peki Yahudi olmadıkları halde niçin Yahudiyiz diyorlar ?
Çünkü, İslamiyette olduğu gibi Hıristiyanlıkta da faiz günahtır ve haramdır.. Yahudilikte ise faiz günah ve haram değildir. Faizcilik ve tefecilik yapabilmek için yerleştikleri bütün Avrupa şehirlerinde Yahudi olduklarını ilan etmişlerdir.
Not: Yahudi Dininde bir Yahudinin, Yahudi olmayanlardan faiz alması günah yada haram değildir. Fakat bir Yahudinin bir başka Yahudiden faiz alması sadece ayıptır.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri