1 dk graf fincan kulp gibi oldu .. ehehuehuhe
1 dk graf fincan kulp gibi oldu .. ehehuehuhe
2013,00
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
bu bende çok oldu...hatta birkaç arkadaşada söyledim...pozisyon almaya en çok korktuğunuz vakit kazanmaya en yakın olduğunuz vakit oluyor...rahat rahat aldığınız pozda ise çarpılma oranı çok yüksek oluyor...başıma çok geldi.
ne zaman pozisyon açarken yusuf yusuf etsem o pozu karla kapatıyorum (çoğunlukla)...
asti bunu sistemleştirebilir misin?
If yusuf> barsince yusuf*2 yusufcuk/mucuk mucuk....bu olur mu?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yılın en yükseğinden kapatır bence ... uzun devam uzlaşacam gayri ..
2013,00
emortım ın elektrikler kesildi herhalde
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
şov zamanı yaklaşıyor...akbnk a dikkat..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri