<nuni> nunu </nuni>namıssız ... sen zaten burnunun dorusuna gittinmi hekkattan işinde dorusuna gidiyon
<nuni> nunu </nuni>namıssız ... sen zaten burnunun dorusuna gittinmi hekkattan işinde dorusuna gidiyon
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu ana kadarki tüm işlemler ekli dosyada...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Günaydın arkadaşlar . Yılın son günü hayırlı uğurlu olur işallah.
spot bu ağırlığı taşımaz....bugün taşısa...yarın çöker....bu leş yahu....
hadi bakalım gapala..........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Sn boz ayı amacım tartışmak değil fakat bu yazıyı da yazmalıydım.
Siz tecrübeli olup sadece tek yöne işlem yaparak kazanıyor olabilirsiniz, fakat sizden etkilenip çok zarar ediyor olabilirler.
Forumlarda tek yöne ısrarla işaret etmenin kimseye faydası olmaz, daha dikkatli olsak iyi olur kanısındayım...
Saygılar...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
bunun adı gasp...dır.....
gapala hesabını soracağım unutma....
kendi adıma tedbirimi almama rağmen....tüm ayu kardeşlerim adına hesap soracağım.
burnundan getireceğim....
ayın 31 inde sert hareket bekliyordum..bunu 3-5 kere yazdım...
sert hareket oldu..ama malesef ters oldu...950 puan mokoko.....
Nedir o yav, nolmuş burası 67500 ler görülmüş falan, gördünmü geç kalmanın cezası işte.
Dünden depoda full dolu idi değerlendiremedik . Neyse bunada şükür.
Ha bu arada enorton kazara uzun kaldım diye hayıflanıyodun. Gördünmü eğrisi doğrusuna çıkar diye bir laf vardır. Burası Vob. ters olan doğru, doğru olanda terstir çoğunlukla.
Ben 66500 le boşalttım. Bu gün dahada bulaşmayacağım hiç değilse seneyi karla kapatalım.
cümleten günaydın bu sabah uyuyayım dedim .. yeni uyandım .. vay a* .. poz yok .. gol olmuş ..
long arkadaşları teprik ederim .. açılışta şort olan arkadaşlarıda teprik ederim .. dünden short olan arkadaşlara geçmiş olsun .. flat olan arkadaşları kınıyorum .. ehehuehue![]()
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri