[QUOTE=nunu;178787]o oyle denmez, "hani dusecektuk ayu?'' diyeceksin.. ayu da sana soyle bir cevap verecek,
nunu senin bu ayı sırtına bi tekme yemiş ikinci tekmede uçuruma yuvarlanabilir.
Günaydın Voborsa.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
günaydın arkadaşlar,rast gele..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Günaydın arkadaşlar,
dün geceden sonra bu sabah açılışta ümitlenen ayu piyasası 2009 yılı boyunca olduğu gibi hevesi kursağında kaldı tabii kii şimdilik
iyi seanlar arkadaşlar dünden mc yiyenleri bekleyecek galiba aynı zamanda saatlik fdow da güçlü duruyor
kademeler çok zayıf hem aralık hem şubatta..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Bu arada aralık 100 kontratında bir hayli alt kademelerde bugün erkenden bol alıcı olmuş..Forumdaki diyaloğun etkisi olmuş galiba...Emortım sende varmısın
Selçuklu sen var mısın
yok yok siz yoksunuzdur da PAMBIK dan şüpheleniyorum eheueheueheu
BANGA mühim
hacim de kademe de alım yönünde derken baktım 900 çalıştı bugün bu dünden shortlayanlara oynayacak galiba mc için diyorki gider ayak bile takayım ky'ye de beni unutmasınlar...
eeet tezgahı kurmuşum,oltaya yemi takmışım xu100 tahtasına en alt boş kademelere alışımı yazmışım bekliyorum.alığın tekinin fat finger sendromuna yakalanmasını bekliyorum
lem manyak mısın? ne işim var xu100 kontratında 1 kere bile alıp satmadım.ben 30 endeksten başka bişey alıp satmış değilim bugüne kadar.ne altın,ne usd,ne 100...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri