350 den kapandım.. savolsun pelam 100 poind daha verdi.. çok cömert canım çookkk..![]()
Bugünkü kapanış tahminimde 65800-65900 gibi olur şeklinde, yarın olumlu bir haberle yukardan açılış olur diye tahmin ediyorum, sabah açılışlarını değerlendireceklerdir...saygılar....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ağa süper makas kullanıyor...4x4 mübarek....
işine nasıl gelirse ister amerikan..ister afro ....aga bu still sahibi...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Zatılık Altuuun..
53.600'den çok kelepir..
Az kullanılmış..![]()
En az 3 HİSSE...
He ordan geliyorum.. Yaşımın 29 olduğunu öğrenince acil gel dedi. Aslında daha yaşlıyım ama arkadaşlar fake bir nüfus cüzdanı ayarladılar. Her neyse, gittim. SAZAN hakkatende taleplerimin %20 fazlasını verdi...Hatta %35 fazlasına kadar çıktı ama ben kabul etmedim. Neden etmedim? Ben vicdanlı adamım. SAZAN meğer PALA imiş.. İş tanımı ise "KY bafilemekmiş"..Bir yazılım var KY pozisyonu önüne düşüyor, ona göre işlem yapıyorsun falan..35-37 yaşına gelince bizim sektörde iş yapılamaz dediğide şuymuş; "ya millet vicdan azabından intihar ediyor ya akıl hastanesine kapatılıyor yada çarpılıyormuş abi"..İşim olmaz dedim çarptım kapıyı çıktım yani.. O derece temiz bir insanım![]()
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri