Ben şubat vade 65800 kısalarımı 65225 long yazıyorum ve çıkıyorum işim var,....bir iki saatlik, üstünüze alınmayın, düşerse diye,......![]()
Ben şubat vade 65800 kısalarımı 65225 long yazıyorum ve çıkıyorum işim var,....bir iki saatlik, üstünüze alınmayın, düşerse diye,......![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
piyasa durmuşerken tatile girilmiş galiba
)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
daha önceki bir mesajımda belirttiğim gibi, kesinlikle katılıyorum.
forumlar içerisinde en başarılısı.
şahsi fikrimdir.
aslında şöyle bişey yaratsalar, herkes memnun olsa.
her iki versiyon da yüklü olsa.
senkronize çalışsa.
isteyen istediği arayüzle karşılaşsa.
pela olarak ben kendi kendime acil ihtiyacım olan 48.921 puanı versem.
teknolojici/bilgisayarcı/java'cıarkadaşlar, çalıştırın saksıyı hadi bakam.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
haha bence vahşi batı voborsayı takip ediyor
vahşi batıdaki yenilik zaten voborsada vardı
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
uyuntu seyans yaawdün ben 65450 short ları 65225 ten kapadıgımı soylemısmıydım soylemedım galiba
flatım ben
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Astatin, sazan'a iş görüşmesine mi gitti?
En az 3 HİSSE...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri