ben de bi resim çizeyim dedim.
dow günlük!
![]()
ben de bi resim çizeyim dedim.
dow günlük!
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bırakmıor bizi namıssız...
son iki gündür para çıkışı 10 milyonu geçiyor.
ne oluyora saat 3 gibi alımlara başlayıp para çıkışını sıfırlıyorlar.
helal olsun valla
yakışıklı di mi.
bikere benim nickim öz be öz türkçe. bi kısaltma olmadığını ne biliyosun
valla kısacılarda hakkaten iyi sabır varmış.
dow ve paritelerin bu paraşütsüz yamaç paraşütü atlayışına bizim verdiğimiz "e 100 puan düşelim bari hadi, gerçi onu bile düşmesek mi acaba" tepkisine benim yanıtım ne haliniz varsa görün şeklinde olurdu.
kısa olmadığım için kendimi şanslı sayıyorum.
geceye, yani hafta sonuna flat. bunların gap'le vereceği 100 puana mı kaldık.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yysd......
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri