63925 yeresinden short ettim seans sonuna 200+ pıvana kapamak üçün... 64000 ustu stop ederim
63925 yeresinden short ettim seans sonuna 200+ pıvana kapamak üçün... 64000 ustu stop ederim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yaw emme moda oldu.....bende fxci olan nickimi fxci olarakh değiştirmek istiyorum![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
seyyah, sen de TÜRKOĞLU yaptır nickini.. seyyah a alışamadım ben..![]()
Sistem al vermiyor ama diğerleri himaliyada, sistem 925 ve üstüne veriyor,
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Forum'a nick değiştirme butonu koymasını öneririm kendisine..Demek ki böyle bir ihtiyaç var.
Ben 2 günde bir avatar değiştiririm, öyle bir buton olsa 2 günde bir de nick değiştirim.. Zaten Astatin de sevmiyor nick'imi acilen değiştirmem lazım...Şu nick değiştirme furyası bitip de Hellim hanımın başı rahatlayınca bir de ben başvurayım bakalım...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
sisteme ne diyo anlamadım..herbiri başka diyo..longum...çok işlem azcuk karım var..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri