10200 ü kırarsa aşağıda...işler değişir...ben sanmıyorum...
10200 ü kırarsa aşağıda...işler değişir...ben sanmıyorum...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
DJ 10390 leri hedefledi sanki,şayet 350 de tutunabilirse...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
10 dk 925 ve üstünde al veriyor, altında ise sat ta kalıyor, gerisini siz düşünün gari,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ahanda farklı gerfalardan saatlik dov,
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Abd'lı ve ıraklı yetkılıler: ıranlı askerler 4 petrol kuyusunu ele gecırdı ve ıran bayragı cektı
-matrıks-
Şeyh Edebalı
Ben bu OBO formasyonunun başarı oranının %30'u geçtiğini görmedim zaten. Ters indikatör olarak almak daha doğru gibi...Belki bu işe başlayan herkesin öğrendiği ilk formasyon olduğu için etkisini kaybetmiştir. Piyasada herkesin bildiği birşeyden para kazanmak imkansızdır...
Bu da yeni imzam olur benim...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ben geldim emme geç geldim zeyans kapancak galiba![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri