asti lem siz ctsi günneride çalışıyor musunuz? yoksa hsonunu kız tavlama operasyonlarına mı ayırıyorsun?
la seni bi an evvel baş göz etmek lazım.senin elin ayağın rahat durmuyor gibi bir hisse kapıldım birden.![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
nasılsınız...yurdumun yatayda sürünen yetim evlatları....
agam yatayda altın bulmuş görünüyor....
her gün piyasayı daha fazla nasıl iğrençleştirebiliriz diye mi düşünüyolar nedir.
hakkaten gelişme kaydediyorlar bu konuda günden güne.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
*ECB, "GENEL OLARAK SİSTEMSEL RİSK SEVİYESİ GERİLEDİ"
sistemciler, gozunuz aydin.![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
5dk'lıkta OBO alarmı....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Günlük hacim o kadar komik duruma geldi ki tüm forum ahalisi olarak anlaşıp full sermaye aynı yönde poz açsak piyasayı hareket ettir bu yatay dönemi bitiririz...![]()
50binin altında seanslık SAT oluşak ki.. gelecek düşüşün önünde hiç bir allahın kulu duramaz....
eger kapanışa kadar bu sert düşüş olmazsa kuzumun ağası tam kertikte kapatıp pazartesi GAPı gapacaktır....
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)
Yer imleri