İkili dibimiz hayırlı olsun...
İkili dibimiz hayırlı olsun...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
cuma namazından yeni geldim yaw sazan ve vobix i karıştırmışım olur olur. hepimiz aynı gemideyiz boşverin.
Paylaştıkalrına bir ey demedim devam etmesni de dilerim. Senle sorunum yok sadece mesajını bir soruna dikakt çekmek için aracı oalrak kullandım ama sen üzerine alındın. Benim söyelediğim dataların yanlışlığı idi ama data ile ilginiz yokken bize ciddiyetsiz m idiyorsunuz diye üzeirnize alındığınızdan konu farklı boyuta ulaştı. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakma. Senle ilgili bir sorun yok orada.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hölölö efg 10000 lotu diger vadeye geçirdi![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Fabrika satıyorum almak isteyen var mı?![]()
JP MORGAN BEKLENTILERIYMIS
Dolar / TL'de 2010 sonunda 1.35 TL'yı hedefleyen satış öneriyoruz.''
''Türkiye'de 2009'da GSYIH'nın yüzde 5.7 gerilemesini bekliyoruz.''
''Türkiye'de 2010'da GSYIH'nın yüzde 5 artmasını bekliyoruz.''
''Türkiye'de 2011'de GSYIH'nın yüzde 5.5 artmasını bekliyoruz.''
''Türkiye'de TUFE beklentisi 2009'da yüzde 5.9, 2010'da yüzde 5.1 ve 2011'de
yuzde 4.5.''
ulan sızın beklentınıze edeyım sunlardan bıtanesı bıle tutacagını dusunmuyorum... sadece gerıleme yakın sonuc ıckar o da zaten 2 hafta kaldı rakam bılınıyo az cok bunu bıle tutturacakları muallakta...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri