Hayırlı Cuma'lar
Hayırlı Cuma'lar
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Bizim cümlemizin işi data sağlamak değil sağlanan dataları yorumlayarak işlem yapmak. Ciddiyetsiz kurum göndermesi adresine ulaşmıştı zaten. Sertab abla ile vakit kaybetmek yerine en azından resmi kurumun siteisnde bari güvenilir veri olsun. anlayan anladı...
Verilerin kaynağını elbette biliyorum da kullandığınız veirlerin eksik olduğunun farkında mısınız diye sorayım dedim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Birincisi günlük, ikincisi saatlik,
günlük te macd in zayıf görüntüsü düşüşün öncü göstergesi olabilr,
saatlik te ise macd ın düşüş yönünde artık karar vermesi beklenmelidir,
APS olarak, yükselen fiyatlarla birlikte, 220 bin üstüne şu anki seviyeden
5000-6000 kontrat artışla çıkılması, ayılara flat olmalıdır,
az kaldı, bekleyelim bakalım,.......
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hemen safları sıklaştırayım.. böyle börbırıss desenli çizimleri çok görüyorum...yahu diyorum iki noktayı en kısa yoldan birleştiren geometrik şekle doğru derlerde, bu trade de ne işe yarar....200 puan çıktı aha dirence geldi satsammı acaba??? aha 2 kadme üstüne çıktı acaba tuzak mı? yokya tuzak değil? aha 150 puan yukarıda bir direnç dah avarmış way **...beyle treyd adamı bozar
betılsıtar kalaktikayı bide sıtar worsu hatırlıyorum valla..civv civv lazer ışınları
BANGA mühim
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri