Sayfa 10912/13018 İlkİlk ... 99121041210812108621090210910109111091210913109141092210962110121141211912 ... SonSon
156216 sonuçtan 130.933 ile 130.944 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı adalı54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kennym ya makara yapıyorsun yada matbaa var para basıyorsun yeter bu nedir yaw her işlemin zarar gibi tesadüfen kazanc oluyor galiba .İnsanın kendine güveni kalmaz be Arkadaş Lütfen dikkat et artık
    tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
    istisnasız tüm denemelerde terste kaldım..

voba baslamadan once vegas yada kıbrısa gıdıp tek shot yapmak ıstıyodum uzak kactı ben de voba baslamıstım keyfini cıkarıyorum sımdı :P
    bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

2. 3 Kullanıcı Kennym tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür
    1.371 Yazısı Teşekkür aldı

ne olduda bizim panka kagıtlarına coşku geldi....ha ha ha ..nasılda belli ediyor elini kıvrım kıvrım kıvranıyor deyyus...

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür

bugun not artırımı gelecek galıba pıyasa su haldeyken yukselıyosa ısrarla bunu sadece buna baglarım ...

ıkıncı short denemesı 64050 den

Rooks çevrimdışı çift hesap sebebiyle uzaklaştırıldı
    Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    293
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    242 Yazısı Teşekkür aldı

günaydın herkese.bugün hareketli olsun çok baydı yatay( hatta istekte bulunmuşken trend olsun 3bin puan çıksın veya düşsün hatta önce 3bin çıksın sonra 3bin düşsün bizde bol bol puan alalım olmazmı

6. 1 kullanıcı Rooks tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.721
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.853
    Toplam Teşekkür
    576 Yazısı Teşekkür aldı

İki tane kurum longta diye bu kadar afise edilir,piyasanın b*ku cıktı iyice,spk hic ellemiyor bile,ülkenin finansal piyasası kimlere emanet..
    Short yada Long,iste bütün mesele bu

8. 1 kullanıcı elstock tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne olduda bizim panka kagıtlarına coşku geldi....ha ha ha ..nasılda belli ediyor elini kıvrım kıvrım kıvranıyor deyyus...
    kredi kartı batakları artmış..o yüzden alım gelmiştir bankalara
    BANGA mühim

10. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.753
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.338
    Toplam Teşekkür
    986 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kennym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.

voba baslamadan once vegas yada kıbrısa gıdıp tek shot yapmak ıstıyodum uzak kactı ben de voba baslamıstım keyfini cıkarıyorum sımdı :P
    bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...
    Arkadaş bende yalan yok ben seni ink olarak aldım o nu bilesin bak sen ne yapıyorsan tersini yap kazan (şaka şaka) kendine bir sistem edin uzun sürsede onunla uğraş sanırım sende hic sistem yok Tarzan gibi daldan dala atlıyorsun
    HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR

NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR

YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR

12. 1 kullanıcı adalı54 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.219
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.393
    Toplam Teşekkür
    1.371 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı elstock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki tane kurum longta diye bu kadar afise edilir,piyasanın b*ku cıktı iyice,spk hic ellemiyor bile,ülkenin finansal piyasası kimlere emanet..
    spk ha ha ha hikaye...bu deyyus ların hakkından anca fonlar gelir...fare gibi kacacak delik arar....

14. 3 Kullanıcı eksper tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Vaktin olunca paylaşırsan belki yeni gireceklerden bir kaçını kurtarabilirsin.

Bir de senin durumunda aklıam Cevat'ın Yıldız'a söylediği "Can çıkmayınca huy çıkmıyor" lafı geldi. İnşallah çarpılmana neden olan kötü huylar çıkar.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

16. 1 kullanıcı VOBiX tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür

Alıntı adalı54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş bende yalan yok ben seni ink olarak aldım o nu bilesin bak sen ne yapıyorsan tersini yap kazan (şaka şaka) kendine bir sistem edin uzun sürsede onunla uğraş sanırım sende hic sistem yok Tarzan gibi daldan dala atlıyorsun
    sistem filan var bikactane ama ekran basında degilim sadece int sayfasından fiyat takibi yapıyorum

buarada 64050 shortlar 63950 den kapattım sabahki carpılmayı kısmen bertaraf ettim

benı ters ındıkator almana sevındım .. bunu forumda defalarca soyledım sırf kendı tersımı yapacak bı arkadas bulsam bu ay 7000 puan ustunde kazanc yapacaktım dıye hatta muhabbetı donmustu kendı dusundugumun tersını nıe yapmıyorum dıye )

18. 1 kullanıcı Kennym tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spk ha ha ha hikaye...bu deyyus ların hakkından anca fonlar gelir...fare gibi kacacak delik arar....
    bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh
    BANGA mühim

20. 6 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

sistem filan var bikactane ama ekran basında degilim sadece int sayfasından fiyat takibi yapıyorum

buarada 64050 shortlar 63950 den kapattım sabahki carpılmayı kısmen bertaraf ettim

benı ters ındıkator almana sevındım .. bunu forumda defalarca soyledım sırf kendı tersımı yapacak bı arkadas bulsam bu ay 7000 puan ustunde kazanc yapacaktım dıye hatta muhabbetı donmustu kendı dusundugumun tersını nıe yapmıyorum dıye )
    anlık mail alan bir cep telin varsa sistemi otomasyona sokabilirsin. MTX Gold+Metastock bileşemiyle.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

22. 1 kullanıcı VOBiX tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)