Kennym Nickli Üyeden Alıntı
tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum

makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
istisnasız tüm denemelerde terste kaldım..
voba baslamadan once vegas yada kıbrısa gıdıp tek shot yapmak ıstıyodum uzak kactı

ben de voba baslamıstım keyfini cıkarıyorum sımdı :P
bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum

ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...
Arkadaş bende yalan yok ben seni ink olarak aldım o nu bilesin bak sen ne yapıyorsan tersini yap kazan (şaka şaka) kendine bir sistem edin uzun sürsede onunla uğraş sanırım sende hic sistem yok Tarzan gibi daldan dala atlıyorsun
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Yer imleri