Pala bugün çok nazlıhastamı yoksam?, inşallah domuz gribidir
![]()
Pala bugün çok nazlıhastamı yoksam?, inşallah domuz gribidir
![]()
neden acaba? işi alan biri taşarona veriyor o da başka bi taşarona veriyor. böylece kar bölünüp duruyor. sona kalan dona kalsın misali sona kalan da yapabilirse yapıyor yapamazsa kaçıp gidiyor. hepsi ucuz değil ki burda 800 milyara satılan daireler var maliyeti ne kadardır ki.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hergün tahtaya bi deli geliyor abi...
bugünün delisi SANKO...kendi alıyor kendi veriyor...kendi alışlarını-satışlarını çizip duruyor...ne biçim piyasa ya...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
60 lık sistemlerinin bu gün sat verdiği yereyi yazacak bir kaç kişi varmı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abi karşıyaka yı yanlışlıkla denizin üstüne kurmuşlaraltını kazamıyolar neyi kazacaklar ki heryerden su çıkıyor zamanında dedim ben onlara alttan gidemezsiniz japonlar gibin üste çıkın ordan daha rahat olur diye aynıu istanbuldaki gibin bazı yerden alttan bazı yerden üstten eğer metro biterse istanbulun tüp geçitini sollar malum toprak kazmıyolar bataklığın içine tünel yapıyolar
![]()
bu aslında çok uzun bir konu ama çok kısa değinmek gerekirse,
dünyadaki (istisnasız) her işin maliyet hesabında, 2 parametre etkendir.
1- yaptığınız işi yapabilen şirket sayısı.
2- risk yönetimi.
söylediğinize göre, TOKİ'den işi alan müteahhidin yüksek oranda kar etmesi gerekmez mi?
sizin işi alıp başkasına devretmeniz, tamamen işi yaptıracak kişinin almak istemediği riskleri sizin almanızla alakalıdır ve bunun bir bedeli vardır.
işi verecek olan kişinin/kurumun "200 milyon dolarlık iş yapabilecekler gelsin" demesinin sebebi, 5 milyon dolarlık iş yapabilecek olan 40 tane şirketle uğraşmak istememesindendir.
ve eğer 200 milyon dolarlık iş yapabilen olarak, bu riski siz alıyorsanız, bunun da bir bedeli elbette olacaktır...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri