tahtada net bir alıcı satıcı yok...
en iyi alıcı Y.KREDİ +1.300 kontrat
en iyi satıcı GLOBAL -770 kontrat
tahtada net bir alıcı satıcı yok...
en iyi alıcı Y.KREDİ +1.300 kontrat
en iyi satıcı GLOBAL -770 kontrat
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
selam arkadslar
yeni actım ekranı bu eur-usd paritesi nolmus ole 1.43 lerde ve borsalar hala ayakta yuhh yanii.. cok pis satıs yapıcaklar ama ne zaman ?
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Aşağıya oltaları koyduk, yukarıyada serpmeleri koyduk, bekliyok, lo
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aynen hocam 50000 doları 1.510 da eur/usd shortladım bıraktım oylesıne 14000 ytl kalmıs hesapta .. tamam yuksek kaldırac kullandım fılan ama ebesının horekesı dedım artık bu bıle stoplanıyosa dıye... sonra tabı tekrar kalan tutarla poz actım japon yenıdır ısvıcre frangıdır fılan 25000 yaptım parayı lakın bana pek tekın gelmedı kaldırac maalesef dusuk tutulmalı benım gıbı ya herro ya merrocular bulasırsa ıllakı stop calısıyo bı sekılde![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
OIB: CAMLIBEL, FIRAT, ULUDAG VE VANGOLU OZELLESTIRILMESI ICIN ACILAN IHALEDE 43 SIRKET ON YETERLILIK ICIN BASVURDU ---- matriks
ula dagları gollerı ırmakları da mı ozellestırıyolar ne ıs anlamadım
Birincisi 60 lık, ikincisi 10 luk, patronajlar,
ne uyuz bi gün yaf böyle.. ne alan var ne satan...
dediğini anladım asticim ama ön yeterlilik diye bişey var ona bakıyolar. ayrıca bakış açını da anladım. ben izmirdeyim kerestecilik yapıyoruz. toki ihalelerini alanların yarısı chp ye mensup buna inanmayıp dalgaya alabilirsin ama burayı bilen ve işten anlayan bir tanıdığın varsa ona da sorabilirsin.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri