Bari grafik atayım... Ben ancak bundan anlarım zaten...![]()
Bari grafik atayım... Ben ancak bundan anlarım zaten...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
****** *
* * * *
****** * * * *
* * *
* * *
* * *
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hemen atlamamak lazım mevzulara patronajlar, aşağısı 20000 puvan elbet bir yerinden tutarız lo,......![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ödemesi gerekiyormu? Yada zaten bir şekilde dünyaya ödetmiyormu? Daha önce anlatmıştım bir anekdot..
Bir uluslararası toplntı.. Malumunuz Çin, dışsatımının çok büyük bir bölümünü ABD ye yapıyor ve aldığı parayıda yine ABD hazine bonolarına yatırıyor..Zebil gibi de ABD hazine bonosu portfoyu var..Toplantıda Çin MB başkanı kasıla kasıla, ya biz bu karşılıksız USD basılmsı olayından tiksindik artık bu bonoları elden çıkarabiliriz mealinde bir şeyler diyor...FED başkanı söz alıyor ve tek cümle ediyor "Sayın Başkan, ABD hazine bonolarını kime satmayı düşünüyorsunuz"
Sonuç: Adam zaten malum para sistemi dolayıısyla dünyayı köle etmiş kendine, kağıt üzerinde sana 3 ona 5 borcum var dese noolur demese noolur..
BANGA mühim
Şeyh Edebalı
Ben bir haftada 50,000USD batırdım demoda. Açtım pozu bıraktım öylece. Gece gündüz çalıştı.
Bu arada eğer gerçekten hesap açmayı düşünmüyorsanız ve sadece demo hesap açacaksanız. Uydurma bir mail adresi alın. Demo hesaba kayıt olurken de o mail ile uydurma bir telefon verin. Yoksa gerçek hesap açtırana kadar arıyorlar. Ücretli forex semienrlerine filan davet ediyorlar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Palanın kellesi omuzlarına ağırlık yapıyormuş...
Yorumu derken ben de dün bir tim eşliğinde gece palanın mekanını bastım. ..nenin mekanında iki tane dev plazma ekran vardı. Bir de L şeklinde çalışma amsaıs vardır. Mekan yeraltında bir yerde kazı ekipleriyle girdik. ortam turuncu kahverengi apırlıklı renklerle dekore eilmişti. Noprmal bir evin salonu büyüklüğünde idi. Bizim kazı ekibiyle girip patlattığımız kapağın orada kapı vardı ama iptal edilmiş. KArşı köşede bir yanfın merdiveni var. Merdivenin sonunda dik bir tüp vardı. Tırmanıyordu herhalde. Pala yoktu içeride onu da kaçarken ERGEN ağa yakalamış herhalde...![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri