Sabah bahsettiğim, 175 desteği şu anda 325 de ve burası savunuluyor, bir sonraki yere 63875 yeresi, yukarısı belli zaten,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aynen böyle işte stro kardeşim...
sistem işi beni aşıyor...kafa yordum yordum hep belirli bir yerde tıkanıyorum.evet başladığım ilk sahip olduğum sisteme göre çok çok daha iyi bir sistem var elimde ama o bile yeri geliyor cıscıbıl bırakıyor...
oysa 3-5 trend çizgisiyle bile çok daha güzel paralar kazanmak mümkün.
bknz. burbon manyağı fXci kardeşimiz! deel mi gı? çistem saa topu diktirdi sen geri çizgilerden kazandın parayı.deel mi? itiraf etsene!
bu söylediğim orta karar sistem sahibi olanlar için.süpersonik,hipertronik sistemleri olan için sorun yok...o grubun arada bir para sayma makinesi bozulur o gader.
tabii sinyallere sorgusuz sualsiz itaat ediyorlarsa o da...yoksa o da para etmez.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
nasılsınız usaglar....türkün yetim evlatları....karabahtlı shortcu usaglar....
güneş batıdan dogar mı....
Patron teknik analizde de aynen sistem işinde olduğu gibi disiplin çok önemli.. Yani benim gibi analizi yapıp da ona göre oynamazsan trendin arkasından bakakalıp kendine küfretmek de var. Ya da trend bitmeden tırtıkçı moda geçip çarpılmak da var. Bu işte de disiplin ön planda.. Yoksa şimdiye çoktan Lamborgini ile gezmeye başlamıştık...
Yine de bizim piyasa trend çizgileri kırılımına inanılmaz hassas. Dow'da çok fake olabiliyor. Bizde genelde kırdı mı o yönde gidiyor. Piyasanın bu huyu değişmeden faydalanmak lazım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri