ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yy SD
Bu da 10 da son durum, 60 lık analize geçece
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
60lıkta al henüz devam ediyor, fekat yorulma var, 300 - 500 puvan arasında, dalgalanma normal, 10 dk bunu zaten gösteriyor, takip ednler için,.....
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aha bu sefer sistemi çarpacaklar gibi...
Asti sistem ne diyor paylaşırmısın![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Analizime burada ara veriyorum, çünkü parayı kaçırıyorum,
nasılsınız...TÜRKİYENİN YETİM EVLATLARI....KARA BAHTLI SHORTCU USAGLAR.....
beni soracak olursanız....eyiyim....ebemin örekesini elime verdi....örekeye bakıyorum...hergün sokaklarda akan kana bakıyorum....işten atılmış gıvraşan vetan tawrularına bakıyorum....
yükselen borsamıza bakıyorum....hicap duyuyorum....iki ayrı ülke var gibi....
deccal gelsede kurtulsak....yurdumun yetim evlatları....
hoşgeldin guzum...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri