FDJI kapandığı gibi açıldı...10.484...ne aşağı ne yukarı...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sanırım demek istediğiniz şu (benim anladığım), aslında 60 dk lık da baksak 5 dk lık da baksak elimizde aynı sayıda veri var... Biz bar sayısına odaklanmalıyız, 4 ay ya da 4 yıl gibi tarihlere odaklanmamalıyız... Doğru mu anladım acaba![]()
Ama ikinci paragraftan birşey anlayamadmGizli veri ile neyi kastettiniz?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Beğenemdin mi? KAfa sulandı herhal hadi iyi geceler...
http://haber.gazetevatan.com/haberde...ryid=4&wid=104
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yaw bu gece forumda kimseler yokBen de yatıyorum, sabaha görüşürüz... Ve tahminim artı gap yaparız... Artı gap yapmasak bile saat 10 itibariyle cuma kapanışımızın üstünde oluruz...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yanlış adama dert yanıyorsun (yada kapris yapıyorsun). Aç bu rahatsızlıklarını matriks firmasına ilet. Ya da ne istiyorsan onu kullan.
Son 4 ayla test olur mu vs diye mesaj yazmaktan yorgun düşenler için yazdım. Bu kadar yazacağınıza biraz düşünürseniz çözüm var diye. Çözümün ne olduğunu da, isteyen kafa yorar bulur.
Yine dünkü mesajlarında yazdığın MS'de 5 dk'lıklardan türetilmiş 60 dk'lıklarla, sadece 60 dk'lık veri kullanarak oluşan 60 dk'lık grafiklerdeki farklılığın, yine cevabı son derece basit. Ama ne yazıkki tek tek verilere bakmayı gerektiriyor. Ancak yine cevap için emek vermek gerekli ne yazıkki.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sazan abey sorun 5 dk'lık veriyi bizim saat başlarında çekip bakmamamız mıdır?
Yani 17.35 den sonra veri çeken biri 5dk'lık veriyi 60'lığa çevirirse yeni 60 dk'lık veri tümüyle yanlış olacaktır.
Saat başlarında çekilen veri çevrilirse doğru olacaktır.
Ama ben saat başında veriyi çekip 60'lığa çevirdiğim halde ufak tefek hatalar mevcut.
Bazı barlarda kapanış değeri yerine en yükseği değeri sayıyor gibi.
O kadar uğraştım çözemedim sorunu.
Abi forumların amacı zataen bilgiyi yaymak, hiç tanımadığımız başka kişilere yardımcı olmak değil midir?
Cevabı vermiyorsan bile bir kaç ipucu versen
Teşekkürler sazan abicim, bize ışık tutacak yazılarını bekliyoruz.
cümleten günaydın bol kazançlar ..
2013,00
Vay *.*... Sabah sabah Dubai'yi kurtarmışlar, FDOW coşmuş... Buna bakarsak +2.000 gap ile açmamız lazım... Kennym kardeş rüyan gerçek olabilir gibi görünüyor...
DTP kapatılma haberi mi dövecek bu mu dövecek bakalım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri