Açıkalması var....tolga öncelikle karşılıksız paylaşımların için teşekkür ederim...
bu sistemi test ettin mi canım kardeşim? ben ettim sonuç hüsran...
60 dk periyotta 2 senelik getirisi sadece 35.000 pıvan...kafa yorma buna bence...grafta gösterdiğin dönemde çok iyi iş çıkartmış bu kabul ama geçmişi iyi deel bunun.ben mi yanılıyorum yohsam?
galiba el yordamıylan trade e döncez
ToKoBa Nickli Üyeden Alıntı
Ücretsiz VOB Sinyal Sistemleri HakkındaDeğerli Yatırımcılar,
Burada yayınlanan sistemler için sizleri soğutacak bir sürü yorum okuyabilirsiniz. Bunların başında da sistem iyi olsa bedava vermezler olacaktır. Herkes aynı niyeti taşımayabilir. Şimdi buradaki ücretsiz sistemleri para ile satsak o zaman sistem iyi mi olacak? Elbette hayır. Size para ile satılmaya çalışılan sistemlerin bu sistemlerden performans haricinde bir farkı yoktur.
Bu sistemleri hazır olarak alıp kullanıp kullanmamak sizin vereceğiniz bir karar. Fakat herhangi bir sistemi kullanmadan önce sistemi performanslarıyla ve geçmiş işlemlerini dikkatlice inceleyiniz.
Sistemleri daha kullanışlı hale getirmek ve işlem sayısını azaltıp performansını arttırmak sizin elinizde. Bunu yapmak için sistem parametrelerini değiştirebilir ya da alım satım koşullarına ek koşullar ekleyebilirsiniz. Bu şekilde buradaki sistemlerin felsefesinden faydalanarak kendi sisteminizin altyapısını oluşturmak için kullanabilirsiniz.
Sistem optimizasyonu sonucunda kullanmaya karar vereceğiniz sistemin işlem sayısının az getirisinin yüksek olmasına özen göstermeniz yararınıza olacaktır. Örneğin sistem testi sonucunda 585 işlemde 120.000 puan getiren bir sistem 1265 işlemde 135.000 puan getiren sistemden daha başarılıdır. Neden derseniz 1265-585=680 adet fazla yapılan işlemin getireceği komisyon masrafı ve işlemin verdiği andaki fiyat hareketleri nedeniyle oluşacak fiyat kaymaları da dikkate alınmalıdır. Ayrıca çok işlem yapan bir sistemde sinyal kaçırma ihtimaliniz de artmaktadır. Ayda 80 işlem yaparak 5000 puan ortalama getiri sağlayan bir sistemdense ayda 20 işlem yaparak 3000 puan ortalama getiri sağlayan sistem benim için daha tercih edilirdir.
Burada yayınlanan her sistemin çalışma felsefesi birbirinden farklı olduğundan şu sistemi kullanın ya da şu sistem diğerlerinden iyidir demek mümkün olmadığından yukarıda bahsettiğim gibi buradaki sistemlerin felsefesini anlamak daha faydalı olacaktır.
Saygılarımla...

Alıntı

mov ve posc dedim..eüzü billahi...yaw kardeşim senin beğenmediğin bu mov ve posciçin ben mükemmel demedim..öyle olsa orda yayınlamazlardı zati....amma her ikisi de senin la bu işe yararmı dediklerinden daha iyi
Arka arkaya zararlı trade sayısı 5'i geçiyorsa normal bir insanın bir sistemi kullanması çok zor....

Yer imleri