Sayfa 10762/13018 İlkİlk ... 97621026210662107121075210760107611076210763107641077210812108621126211762 ... SonSon
156216 sonuçtan 129.133 ile 129.144 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elliotdan anlayan arkadaşlara benim için cok önemli bir soru sormak istiyorum. yardımcı olurlarsa cok sevinirim. aşağıda verilen dalga dereceleri hangi periyotlara karşılık gelir?

kabaca grand=yıllık periyot , supercyle için aylık periyot, cycle için günlük periyot,
    primary için seanslık, intermediate için 60dk, minor için 15 dk lık, minute için 5dk lık, minuette için 1 dk lık diyebilirmiyiz?
    patron dalga dereceleri ve isimlendrilmesi bence ewnin en gereksiz kısmı .. .listede görülmeyen subminuette submicro dereceler falanda var .. ehehueu
    2013,00

2. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda EW'den trade edecek kadar anlayan benim bildiğim bir Sazan bir de Mavi var.
    mozkan patronda var.. yazmıyor artık .. mozkan abi nerdesin ..özledik ..
    2013,00

4. The Following 2 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Benim uzun vadeli görüşüm böyle.. Son Fitch rallisi ile Pala'nın tek yaptığı bence düşüş kanalına bir kaçak kat çıkmak olmuştur.. Belediye'nin yakın zamanda gelip yıkacağını düşünüyorum..
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    • Dosya tipi: gif xu30.gif (30.3 KB (Kilobyte), 270 views)

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

6. The Following 3 Users Say Thank You to Strategist For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Benim uzun vadeli görüşüm böyle.. Son Fitch rallisi ile Pala'nın tek yaptığı bence düşüş kanalına bir kaçak kat çıkmak olmuştur.. Belediye'nin yakın zamanda gelip yıkacağını düşünüyorum..
    Ben de öyle düşünüyorum. Ama sorun şu: Çok kişi öyle düşünüyor Ben sen o, biz siz onlar..web siteleri v.b. v.b...Al pambık, e-mail alertli fırından yeni çıktı...Kolanı da al ziftlen biraz

13 Aralık 2009 Zıtların Birliği : Orta vadeli teknik görüntüyü netleştirmek için 2 Aralık 2009 tarihli Güne Bakışda sözünü ettiğimiz "tekerrür" görüntüsüne geri dönelim. X30YVADE grafiğinden de görüleceği üzere, benzerlik artarak devam etmektedir. Önce OBOmsu bir ayı manzarası, peşinden TOBOmsu (biz OBO'lara da TOBO'lara da inanmayız!) bir boğa manzarası eşliğinde, pişman edilen ayılar ve gururu okşanan boğalar. Final ise, görüldüğü üzere çok farklı olmuş geçmişte. Bu kez de aynı senaryonun oynanacağının elbette garantisi yok ancak "ayı çığlıkları, ayı inlemeleri, boğa çığlıkları, boğa ve ayı inlemeleri" sıralamasıyla giden görüntü genelde "mal dağıtım" sürecine işaret eder. Bizim algılamamızla bu teknik görüntü orta vadede halen olumsuzdur ancak finalin oynanması çok yakın değildir.
    Daha kısa vadeli bakmak istersek; bir önceki yorumda DTP kapatma davası ile ilgili olarak "Teorik olarak, piyasaya "ani" olarak gelmeyen başka bir deyişle önceden bilinen risklerin fiyatlamasını piyasa son ana brakmaz. Hele ki riskin ne şekilde realize olacağı yüksek oranda belliyse, risk realize olunca ilk etapta, çoğunluğun beklediğinin aksi yönde bir hareket olduğu da aşikardır. Bu tip haberler sadece piyasanın geçici bir süre ile türbülansa sokulmasına hizmet eder. Ancak sonrasında piyasa zaten "niyetli" olduğu yöne gider. " demiştik. Diğer yandan alttaki ikinci grafikte, GARAN günlük periyotta görünmektedir. Para akış endeksindeki sıkışma ve istikrarlı yükselen diplere dikkat ediniz. Ancak DECH olarak görünen osilatörde, başka bir yöntemle para akışını ölçmektedir ve ikisi arasında uyumsuzluk vardır. ISC'de ise MFI ve DECH ilişkisi daha olumlu görünmektedir. Banka Endeksinde de benzer bir görüntü vardır. Sonuç olarak yazıya zıtların birliği vermemizin de nedeni olan durumun özetine gelelim; Orta vadeli negatif görüşümüz sürmekle birlikte, piyasanın kısa vadede, tıpkı geçen hafta olduğu gibi çok geniş olmayan marjlarda "türbülans " hareketlerine devam edeceğini düşünüyoruz. DTP hakkında çıkan kapatma kararı pazartesi açılışına küçük-negatif etki yapabilecek bir unsurdur ancak kapanışta bu etkinin tek başına etkili olacağını düşünmüyoruz, sadece bu nedenle çöküş beklemenin de doğru olmadığını düşünüyoruz. Siyasi platformda son dönemde gündemde olan ve hükümet tarafından adılan adımların, dış dinamiklerle ve Batı'nın büyük devlet-aktörlerince de desteklendiğini düşünürsek, borsa ve ekonomi açısından bakıldığında DTP faktörünün orta vadeli kalıcı bir etki brakacağını düşünmüyoruz. Batı borsalarının vadeli fiyatlarında büyük değişimler olmadığı varsayımıyla, açılışın hafif negatif eğilimli olacağını, ancak Banka hisselerinin tekniğinde görünen (yada gösterilmeye çalışılan) sınırlı olumlu görüntü nedeniyle daha sonra toparlanma olacağını düşünüyoruz.

www.vobmatriks.com

8. The Following 4 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

o katı belediye yıkar ama .. sonra kat çıkmaya devam edecekler bence ... trend yukarı hala ... sarı bölge önem yeresi .. üçgen oluyo orda ..gol olabilr .. 70,XXX hedef yeresi tahminim ... ehueuhhhue

ahanda graf ..

2013,00

10. The Following 5 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...Al pambık, e-mail alertli fırından yeni çıktı...Kolanı da al ziftlen biraz

anlamadım la ne dimek e-mail alertli?

get PM ne bak sen...

la bu MTX nasıl bişey ben çözemedim getti...system testerı hangi kafaylan çalışıyor?

MS te sistemi koyuyorum oklar makul ve mantıklı AL-SAT sinyalleri koyuyor.MS te test ediyorum muhteşem değilse bile orta karar bir sonuç veriyor.ama aynı paremetreleri MTX te test ediyorum.battın diyor!

hayır gülüyorum ama aslında durum vahim yani!

tabii arada kol gibi bir fark var.ben MS te taaa 2007 EKİM ayına kadar gidebiliyorum 5/15 dk gibi düşük periyotların hem test sonuçları için hemde gözle graf üstünde sinyal yerelerini görebilmek için.ama MTX burada kaput oluyor.4 aydan gerisini göremiyon.

ben saaa bi sistem veriym asti son 4 ayı muhteşem ama get bak 2008 de bir ayda caart diye -8.000 pıvanı sokmuş uygulayan şanslı tradera
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

12. The Following 3 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadım la ne dimek e-mail alertli?

ben saaa bi sistem veriym asti son 4 ayı muhteşem ama get bak 2008 de bir ayda caart diye -8.000 pıvanı sokmuş uygulayan şanslı tradera
    yok almayayım..onlardan çok vaarrr benim leptıpda... Ya bu -8000 leri falan anlamıyorum. Hiç sistemi olmayan adam fantazi peşinde koşacağına mesela MTX de zaten hazır olan mtx_mov u veya mtx_posc u falan kullansın yaww..-8000 ne yawww...yuhh adammı öldürmüş o sistem... bir ay bile eksiye geçerse o sistemi, cümle aleme deşifre ederim, 10000 vobcuya meze olur ehuhuhuhuuhehehehe offf pambık yaaaaaa...abicim bazı indikler MS ile MTX de farklı hesaplanıyor... belki o yüzdendir farklılıkların.. yada MTX sana kıl oluyordur gerçeği saklıyordur..ne bilem..ehuhuhu

14. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

yok almayayım..onlardan çok vaarrr benim leptıpda... Ya bu -8000 leri falan anlamıyorum. Hiç sistemi olmayan adam fantazi peşinde koşacağına mesela MTX de zaten hazır olan mtx_mov u veya mtx_posc u falan kullansın yaww..-8000 ne yawww...yuhh adammı öldürmüş o sistem... bir ay bile eksiye geçerse o sistemi, cümle aleme deşifre ederim, 10000 vobcuya meze olur ehuhuhuhuuhehehehe offf pambık yaaaaaa...abicim bazı indikler MS ile MTX de farklı hesaplanıyor... belki o yüzdendir farklılıkların.. yada MTX sana kıl oluyordur gerçeği saklıyordur..ne bilem..ehuhuhu
    hepsi batık o sistemlerin.5/20 SMAV ne la? rezil bir sistem bu.adamı deli etme la.hayvan gibi trade yaptıran bir sistem bu.aynı zamanda mtx-macd da öyle.la tek başına MACD ile trade edilir mi asti?sen kafayı mı yedin arhadaşım?MACD divergence yapan sapık bir indic bunun arkasına önüne bişey monte etmeden sadece 26/12/9 standart macd veya optlu macd hiç farketmez bunla trade etmeye kalkan adamda tez zamanda sermayeyi kediye yükler asti.

yeme bizi asti,yeme bizi...bunnar traş....
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

16. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

17 sistem formülü nerde...hı .. nerde..sistem mi dedin... 170000, 17 sisteme az..ben tek sistemle 400,000 deyim
    Google'a "Ücretsiz VOB Sinyal Sistemi" yaz o sana söyler
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

18. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009da 10,000 puan filan gömmüş bir sistem varsa 2010da da o muhteşem olabilir belki.... Şimdi gl de MTXin son 4 aylık verisiyle sistem geliştir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

20. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

VOBiX 17. Ücretsiz VOB Sinyal Sistemini gururla sunar...
    Grafik saatlik VOB grafiğidir...

tolga öncelikle karşılıksız paylaşımların için teşekkür ederim...

bu sistemi test ettin mi canım kardeşim? ben ettim sonuç hüsran...

60 dk periyotta 2 senelik getirisi sadece 35.000 pıvan...kafa yorma buna bence...grafta gösterdiğin dönemde çok iyi iş çıkartmış bu kabul ama geçmişi iyi deel bunun.ben mi yanılıyorum yohsam?

galiba el yordamıylan trade e döncez
    - - - -

22. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tüm danaların gözü kahverengi direkli boğalrın gözü de siyah direkli bayrak formasyununda fakat mavi renkli bayrağın sonu pek iyi olmamış.
    Adamalrın inclemeye aldığı bölgenin aylık görünümü....

24. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)