arkadaslar msstock formatında aralık vade vob 5dk 60dk ve gunluk dataları bana atabılecek bırı var mı benım ekranlar kapanmıs verı guncel degıl de , dataları yedekleyen varsa epı topu 3 dosyagonderebılırse makbule gecer..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
fxci yok ortalarda geceye giriş anketi olayı yattı... Bari burada yazalım...
Kapatma haberini beklediğim (umduğum) için hafta sonuna full short girdim. Dow terbiyesizlik yapıyor şu an ama ben pek kolay kolay + açacağımızı sanmıyorum. Özellikle spot açılışı bol satışlı olabilir...
Yine de borsa bu belli olmaz. +3000 açsa da üzülmem. Margin call yesem de üzülmem... Haber keyfimi öyle bir yerine getirdi ki anlatamam....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
DTP kapandı iyi güzel çok sevindimde yarından itibaren inşallah şehit vermeye başlamayız yada taksime falan bomba koymazlar inşallah.biz hep savunuyoruz onlar saldırıyo çünkü biz onlar gibi gaddar diiliz acımasız diiliz vicdansız diiliz.![]()
http://www.protect-the-sharks.org/ab...s/gimme-a-hug/
Ahanda DDT nin son durumu, sonuna kadar izleyin lütfen,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
PKK partisinin kapatılmasına cok sevindiğimi belirtmek istedim...bu millet yıkılmayacak ilelebed payidar kalacaktır.....muhtac olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ya voborsa gene saldırıldımı, hacklendimi, ziplendimi, geç açıyor ya bu, soğudum valla, gündüz iyiydi, ne oldu böle yav, bilen yaşayan, bir benmiyim yoğusam, diğer sayfalar şıkır, şıkır voborsa fena ağır,....euheheeuheh
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri