Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sistem gapleri bilemeyebiliyor...
nassıll olacağını demem için formülü görmem lazımama ind,keytiv bir şeyler diyeyim sana...expert advisorda ..Misal AL koşulun;
AL: RSI(14)>40
ise, bu koşul sağlandığı sürece yani RSI in 40 dan büyük olduğu her barda ok çıkar... Amma bunu Cross(RSI(14),40) diye yazarsan sadece RSI nın 40 ı yukarı kestiği barda çıkar...
Daha kolay yolu, system tester'da çalışmakSystem tester zaten kendisi sadece pozisyon değişiminin olduğu barda ok çıkarır. Yani örnekteki > lede çalışsan cross lada çalışsan system tester çingene bohçası yapmaz..
detaylı info için formülü görmem lazım..ama enişteden tırsıyorum![]()
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu durumda belediye başkanlarının durumu ne oluyor ?
cümleten iyi haftalar,............
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri