Sayfa 10735/13018 İlkİlk ... 97351023510635106851072510733107341073510736107371074510785108351123511735 ... SonSon
156216 sonuçtan 128.809 ile 128.820 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Rooks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mantığı eğlenmek işte şaka bi yana inançla alakalı.yeni yılın insana şans getiriceğine inanır çeşitli kültürler. e zaten yılbaşını kutlama doğumgünü kutlama bayram seyranada gitme o zaman neyi kutlicaz ben kutlamak istiyorum herşeyi mesela long oldum stopladım oleeyyy short oldum yine stop yine oleeyy -3000 zarar hatalarımdan ders aldım oleyyyy +5000 off süper kar yaptım oleyyy
    Doğum günü gibi değil işte, tüm dünya aynı günü kutluyor ve büyük büyük organizasyonlar yapılıyor, büyük paralar harcanıyor... İyi güzel ama neyi kutluyoruz bu kadar büyük sevinçle?? Sadece tarihteki yıl değeri bir basamak yükseldi... Keşke dünya böyle bir arada daha da büyük organizasyonlarla gerçekten kutlanması gereken bir şeyi kutlasa... Mesela savaşsız geçen bilmemkaçıncı yıl, açlıktan hiç insanın ölmediği bilmemkaçıncı yıl vs... Ama yok ne kadar iyimserim değil mi?? Savaşlar olmaya devam edecek, 21. yüzyılda hala insanlar açlıktan ölmeye devam edecek bu dünyanın kanunu... Yeni yılı kutlamaya devam, hep beraber ALL THE WORLD !!

Şimdi önce sdney sonra avrupa sonra da ABD de havayi fişekler patlar, millet meydanlarda çılgınca eğlenir falan.. Bir uzay gemisinin o gece dünyayı izlediğini düşünün... Eminim olan bitene anlam veremezler... Bunlar neyi kutluyor derler?? Hala para için, petrol için birbirlerini kesiyorlar, bir kısmı açlıktan, ilaçsızlıktan ölürken diğer kısmı elektrik kablolarının bile altından yapıldığı saraylarda yaşıyor ama hepsi beraber saf gibi yeni yılı kutluyorlar

Ben kendi adıma dünya kapitalizminin bize dayattığı yeni yılı kutlamayı reddediyorum... Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, eczacılar günü, tıp bayramı, öğretmenler günü vs hepsi buna dahildir

Ramazan, kurban bayramını kutlarım (Allahın emri), evlilik yıldönömü ve eşimin doğum gününü kutlarım (kutlamadığımı düşünemiyorum ), gerisi deliye hergün bayram... Eğlenmek için bahane mi yok bana
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enorton sistem sattamı
    Dün son barda sat verdi hala SAT ta ama bu hafta fena çarpıldı, doğru pozisyonu yok gibi...

Voltaire

3. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün son barda sat verdi hala SAT ta ama bu hafta fena çarpıldı, doğru pozisyonu yok gibi...
    Puansal olarak zararı ne? Bu hafta sistemler için pek iyi olmadı. Sinyal sonrası güzel karlar oluştu ama ani dönüşlerle masada kaldı o karlar...

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Edward bir de çam ağacı meselesi var. Bir günlük göz zevki için tam bir doğa katliamı. Şimdi artık ağaç kesilmiyor palsitikleri var diyorlar ama o palsitk de 100 yılda anca yok oluyor doğadan.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

6. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı Barney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puansal olarak zararı ne? Bu hafta sistemler için pek iyi olmadı. Sinyal sonrası güzel karlar oluştu ama ani dönüşlerle masada kaldı o karlar...
    5725 puanlık kar sonrası 8 işlemde (2 karlı, 6 zararlı) 2375 puan zararı var... Karların yarısı gitti, şimdilik tabi...

Voltaire

8. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edward bir de çam ağacı meselesi var. Bir günlük göz zevki için tam bir doğa katliamı. Şimdi artık ağaç kesilmiyor palsitikleri var diyorlar ama o palsitk de 100 yılda anca yok oluyor doğadan.
    Evet güzel bir nokta teprik ederim...

Voltaire

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Patronlar klabı, IMF konusunda kızgın, dolare borçları fazla IMF ile yapılacak anlaşma bunlara öteden beri olumlu yansıyor, öte yandan faizde gelinen noktada sıkıştılar tercihleri faizlerin bu seviyeden aşağı düşmesinden yana değil, yükselip düşmesinden yana doğal olarak, meali:
    Klab üyeleri hükümetin kendilerini süreç dışında tutarak el altından iş götürmesine kızgınlar, bizde bilelim demek istiyorlar, yani değersizler kervanına Tusiadda katıldı,
    açıklamalardan çıkan esas mana bu, arkadan vurularak Musiadla ikame edilmekten korkuyorlar, bunda son olaylarda güçlü işaretler var, yani mikrofon bir iki sene sonra farklı bir klaba tutulabilir, gelelim diğer konulara:
    1.IMF diyorlar ya bu kurla IMF olmaz olursa bir süre sonra(3-9 gibi) ay sonra dolar zirve yapar, çünkü dolarda conide sıkıştı idare etmeye çalışıyor,bunun yerine kuru yükseltip (kontrollü olarak), sonrasında IMF yapıp tekrar şu anki 1.50 seviyelerine gelmek sağlıklı olandır, %50-100 arası dolarizasyonu kaldırabiliriz, M.B. açıklamalarından çıkan anlamda bu, şimdi yaparsak öteriz diyor,
    2.Öte yandan devalüasyon %10 civarı en sağlıklı olandır, faydası ekonomik baskı nedeniyle tavizkar dış poltikadan kurtulmuş oluruz, zararı G-20 yi karşımıza alırız, dünyada gelişmekte olan isyanın lideri oluruz, coni çok kızar şiddetli cezalandırılırız,
    3.El altı zaten uygulanıyor, ama klablar da neyin kızıyor işte, bilmek istiyorlar ve siyasi gelişmelerden de tedirginler,......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

11. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5725 puanlık kar sonrası 8 işlemde (2 karlı, 6 zararlı) 2375 puan zararı var... Karların yarısı gitti, şimdilik tabi...
    Alış satışlarda kayma sorunu yaşıyormusun enorton?

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

sabahki yüksek açılış ve aynı hızla geri dönüş ardından bi numara yok..

14. The Following User Says Thank You to The Tatar For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    75
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.159
    Toplam Teşekkür
    336 Yazısı Teşekkür aldı

.

63 000 long

bu pozisyon beni bağlar

zarar ederseniz karışmam

.

16. The Following 2 Users Say Thank You to pazer For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

APS total hedefim 250 civarları, anacak bu 220 tooallerden aşağı gidersek bana göre bu okkalı düşüş işaretlerini güçlendirir,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı Barney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alış satışlarda kayma sorunu yaşıyormusun enorton?
    Saatlik olduğu için kayma pek olmuyor...

Voltaire

19. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)