Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
takvimler için teşekkür ederim ..sağolunuz .. .![]()
2013,00
Siste seyir başladı, hepsi sapıtıyo, indikler, momlar, sistemler, fena yatay başlıyor, veriye kadar sanırım,.........
USDPerakende Satışlar (Kas)15:30%0,6%1,4YüksekUSDPerakende Satışlar (Otomobil Hariç) (Kas)15:30%0,5%0,2OrtaUSDİthal Fiyat Endeksi (a/a) (Kas)15:30%1,2%0,7DüşükUSDİthal Fiyat Endeksi (y/y) (Kas)15:30%3,1-%5,7DüşükUSDMichigan Güven Endeksi (Ara)17:0068,567,4YüksekUSDİş Dünyası Stokları (Eki)17:00-%0,2-%0,4Orta
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Yaw benim kafam karıştıMesela Nisan vadenin son günü Haziran vade 39300 kapanıyor ve ertesi sabah 39400 açılıyor, yani 100 puan yükseliş var piyasada ama YVADE grafiğinden büyük bir eksi gap var, -1000 puan kadar... YVADE den bakarsan çoğu sistem SAT verecektir ama piyasa yükseliyor aslında
Tarih Sözleşme Açılış Uzlaşma
30.04.2009 111F_IX0300609 38,750 39,300
04.05.2009 111F_IX0300609 39,400 40,400
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Eski veri üzerine çekip devam ediuorum. Kalsörü sil veriyi indir grafiğpi yenile derken piyasanın hızlı döenmine denk gelip daha çok zarar ete riski de var. En iyii MAtriski basıp işlerini adam gibi yapmalarını istemektir. NAsıl manipülasyon var diye küçük yatırımcı zarar görürse bu da yanlış bilgilendirmedir. Yaptırım uygulanmalıdır firmalara.
Bu arada Asti ne diyorsun bu verilerdeki farklılıklara. Elktrink mi versek acaba matrikstekielre?
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
patronaj; az önce koreden bir müşteriden takvim geldi..eski usül kocaman ayı gibi çok güzel resimler var.. o takvimide vereyimmi..
ya bu arada bana ne yılbaşı hediyesi alacaksınız sayın forumalmıcakmısınız
aşkolsun...
yaww yılbaşı ne güzel bir güne geliyor böyle..perşembe öğlen işten kaç, akşam zevkü sefa yap gec saatlere kadar...ertesi gün öğlen kalk...iş yok, vob yok, sistem yok...sonra üstüne 2 gün daha
BANGA mühim
Sevgili Enorton,
Dediğiniz "Opening price principle" olarak bilinir. Ciddi miktarda konu üstünde trade felsefeleri ve kitap da vardır. Ancak dogrusu yazdığın gibi değil.
"Tüm zamanların %70'inde kapanış, açılışın tam tersi yönde yer alır."
Sabah düşerek açılıp %0.5 düştürkten sonra %1.5 yükselip tepeye yakın kaparsa, prensip dogru olur. (Senin örneğin)
Ancak Sabah düşerek açılıp gün boyunca da düşmeye devam eder ve en düşüğe yakın kapanırsa, prensip yine dogrudur. (Açılış ve kapanış ters taraflarda ve extremlere takın). Dogrulama için lütfen günlük grafiklere bakınız.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri