sabancı ailesi...sürekli satıyor....dünkü ikinci büyük satıştı...
hadise şudur....
bir borsaya gercek mal satışa geldimi....o borsada çıkış durur....
bu kendi malını çızmaya benzemez....
biri...1 milyar doları gömüp bu malı almak durumundadır....
bu agamı gerer....bu TÜRKÜN KOL BÜKMESİNE GİRER....
NETİCE İTİBARIYLA....bu şirketler türklerin....dayarsın taze malı...kesersin nefesi....agam astım oluyor...bronsite dönüşürse....öbür şirket sahibi hisse ihraclarıyla....oksijenlikten ölür....
bırakınız...medyanın trışka borsa yorumcularını...onlar anlamaz...
anadın nı....
ilk satışıda ekim ayındaydı....borsa o gün bugün yatay yawrularım....ha ha ha
Dov yavaş seyir yapacak önümüzdeki dönemde, 107xx sonrası düşüş ve sonrasında yataya girecek, bu bant benim tahminim 107xx ve 9300 civarlarında olcak ve uzun sürecek 1 seneye yakın, yıl sonu nedeniyle dov bu geberik halini sürdürecek, blançolar için, traşlı çocuklar için, bonuslar için, bu nedenle ay sonuna kadar patinaj devam edecek, o esnada bizim killermen (ağa) burada seri doğramalarına devam edecek, çünkü ana kasa coniye blanço yazacak ve ağada oradan bonuslanacak, buradaki yerlilerin alayı taşeron çünkü, bu yüzden ağa birazda iç dinamiklerden dolayı coniyle pek ilgili deyil, zaten coni de taşeron kullanıyor, onlarda fdji ve fspx, yani coni göçse dahi bu ikisi kolluk görevine devam edcek bir süre daha, benim proceksiyonum böle,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ula bu yorumlarıma teseekkür basmazsanız...bunnar degersiz diye bidaha yazmam haaaa....
o zaman sizde....bu bilgilerden bihaber grafa bakıp hedef feza diyenleri okursunuz alimallah....demedi demeyin....haaaa
evet artık öyle bir hale geldiki kurtuluş savaşında verilen şehitlerimizi bile kat be kat aştık. sonumuzun nasıl olması gerektiğine siz karar verin.
http://video.google.com/videoplay?docid=-3032981523621813033&hl=tr
dowa baktım..tıkanmış...9700..9500leri görmeden gidemez..son çabaları..okkalı düşüş geliyor..ytd..heehe
Bir kaç gün önce DDT tarafından İzmir provakasyonu, keza Manisa ve bu gün Edirne, göstericiler kaçarak DDT il binasına sığınmışlardır, bu hareketlerin geniş yelpazeye dağılması umduğu sonucu alamayacağını düşünen DDT nin para sayma makinelerini tedirgin etmesine yöneliktir, Para makinelerinin şimdiden tedirginliği artmış çareyi 65000 de bulmuşlardır, gemi terk yeri çalmıştır, DDT bu yolla sermaye üzerinden coniye ulaşma zemini aramakta ve muhatap alınmak istemektedir, şehidimizede terörede çıkan borsa bu yüzdendir, sermaye gemi batarken güvertede olmak istemektedir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri