piyasa olurda 64200 üstüne atarsa kendini çok can yakar bu pala..
piyasa olurda 64200 üstüne atarsa kendini çok can yakar bu pala..
Normalde bu tür tepkiler MOST tan dönerdi ama bu sefer MOST da kırıldı...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
İkinci tur longlarımı kovalıyorum, yerelerim 375,525,575, shrt girmiyorum, 65 den anlamı vardı, ama aynı manayı şimdi hissetmiyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ANSGR reklamları baya güzel olmuş yawf. "Birazdan sana çarpacağım. İşte o kadar.." bana bir forumdaşı anımsattı![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
63300 den kısa kapandı..flat..sistem sat da.
şşşşoooorrrr....yarabbi şükür..en kötü günümüz böle olsun..astiiii...
Bankaların kredı zararları 2010'da zırve yapacak - wells fargo
wells fargo & co.'nın ceo'su john stumpf bugun yaptıgı acıklamada bankaların kredı
kayıpları nedenıyle yasadıkları zararların 2010 yılında zırve sevıyesıne ulasacagını
ongordu ve "kredı zararlarının 2010 yılında tepe sevıyesını bulmasını, tuketıcı
zararlarının yılın ılk yarısında gerıleme potansıyelı tasıdıgını, ve kademelı olarak
gerı cekılmesını bekledıklerını soyledı. Stumpf, ayrıca tıcarı kredılerın ve tıcarı
konut kredılerının olusturdugu zararların da 2010'un sonlarında tepe noktasına ulasmıs
olacagını soyledı.
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri