ben teknık 63600 full long .. 64300 flat olur
ben teknık 63600 full long .. 64300 flat olur
sisteme temkinli uyunca iyi kar bırakıyor..ama şimdi 6-8 kaldıraç oynasam ,eminim çarpılırım..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Tepki 64300 lere kadar, gelişebilir, bu arada kolluk görevi, yani dünya nöbeti, futursuz fdji, den dov a geçebilir, bu sabah yazmıştım fdji, fspx dünya nöbeti tutuyor diye, biraz stres attılar, dov eksi başlayıp, terso yapabilir, bu kadar ağayı çoluk çocuk, ortada bırakacak halleri yok,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
figuran marbas kapıyor kısalarını ufak ufak..
Şeker fabrikaları ihaleye çıkmış.
İhale sonucuna göre VOB taban ya da tavan .
(Yok yawf olur mu hiç öyle şey. )
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ve flatos 525 575 775 875 longlar 875 den verildi,
sistem ve indiklerim, 10 ve 60 ta sat olarak devam ediyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri