ataonlinenin müş.hiz. aradım yaklaşık 12 dk oldu hala açan yok tel. parası girecek ama sonuç yok bakalım
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bugünn piyasada iş yok 2 günlük margin cell çağrıları yatmamış herhalde... pozisyon alan fazla yok gibi.
yalnız sistem herşey demek diildirki.dedikleriniz doğru HO lar trendin suyunu çıkartıyo ama yatayda çarpılıyo veya aşırı alım satım indikatörleri yatayda iyi trendde kötü ama filtrelediğiniz zaman özelliklede aşırı alım satımlı sistemleri yatayda az sinyal vererek zararı azaltıyo.her türlü sistemi denedim.herşeye sistem dedim.sistem süper olmazsa olmaz dedim ama zaman içinde gördümki seans izlemek sistemi geçmiş.sistemi geçmiş derken ondan fazla yapmamış ama hatalı sinyallerini ayıklamış.ve bunun adı histemde diil.artık hergün seans izleyince bir yön duygusu kazanıyorsunuz.geri çekilmelerde çıkarken aşağıdan alıyor , düşerken yukardan satıyorsunuz gibi.hareketli ortalamalarıda hafife almayın derim ben![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri